Őszintén vallott Fluor: ez a baja a lányokkal
A fiatal rapper a TV2 Mokka című műsorában beszélt Joshi Bharatnak arról, hogy hogyan nehezíti meg a hírnév a párkeresést.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fluor Tominak közel két éve nem volt értékelhető, komolyabb kapcsolata, és bár hiányzik neki a szerelem, azért annyira nem töri magát, hogy megtalálja az igazit.

A Partyállat előadója a TV2 Mokka című műsorában egyebek közt arról beszélt Joshi Bharatnak, hogy a népszerűség a párkeresést is megnehezíti.

Fluornak hiányzik a szerelem

Tomi elmondta, hogy a népszerűségnek ára van, sokan irigyek rá, és emiatt rengeteg támadás éri, de ezeket igyekszik jól kezelni.

Egy ideig próbált pozitívan reagálni a különféle kritikákra, ám ennek nem sok eredménye volt.

- Aki nem nyitott a szeretetre, ahhoz én hiába közeledem szeretettel, lepattan róla - bölcselkedett a 25 éves rapper, akiről a műsor alatt az is kiderült, hogy az egyik füle nagyobb, mint a másik, ám nem ez akadályozza a párkeresésben.

- Ismertként azért nehezebb csajozni, mert a lányoknak eleve van egyfajta elképzelésük arról, hogy milyen vagyok, aminek vagy van köze a valósághoz, vagy nincs.

- Az is előfordul, hogy egy lány azt bizonygatja, őt nem érdekli, hogy ismert vagyok, vagy hogy zenélek, de közben meg egyszerűen képtelen túllépni ezen a kérdésen - mesélt a nehézségekről Fluor.

Bár vágyik a szerelemre, hiszen egy társ mellett a hírnévvel járó nehézségeket is könnyebb elviselni, azért nem kell aggódni a lelki épségéért, van, aki támogatja.

- Nagyon jó a viszonyom a szüleimmel, gyakran beszélünk telefonon, bár most már sokkal ritkábban tudom meglátogatni őket, mint korábban, de olyankor mindig viszek magammal egy kis ajándékot.

Tomi szívében a család és a barátok mellett szinte csak a munkának jut hely, bár néha rátör a vágy a szerelem iránt, ilyenkor pedig rendszerint a menedzserét hívja.

- Néha, ha nagyon kivagyok, felhívom Orsit, a menedzseremet, és sírok neki egy órát a telefonba, hogy miért nincs nekem senkim, de aztán összeszedem magam - tréfálkozott a mindig jókedvű Fluor.

Képek forrása: www.facebook.com/fluortomi

Ezt is szeretjük