Benőtt a feje lágya? Kimarad a botrányokból a magyar előadó

Fluor Tomi örül, hogy a rajongók a munkájára kíváncsiak, és nem azért futott be, mert botrányhős volt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egyik legmegosztóbb magyar előadó, Fluor körül mostanában jobbnál jobb dolgok történnek. 

Egy felmérésből kiderült, milyen sokan keresnek a nevére az interneten, és ami a legjobb, még film is készül az életútjáról.

Fluor Film

"Karácson Tamás… Kicsoda? Ja, hogy a mizus-legós! Fluor! Dokumentumfilmünk főszereplője az ezerarcú előadó, akire gyakran sütik rá a tinisztár bélyeget, pedig már rég nem tini, és a legkevésbé sem sztár.

Egy életvidám hétköznapi fazon, aki úgy váltogatja a zenei stílusokat, mint más az alsóneműjét - egyszerre a mainstream altere és az underground poppere.

Ugyanolyan sokszínű, mint a baseballsapkái, és ugyanolyan lelkes, mint tizenéves korában. Sokan utálják, de sokkal többen szeretik.

(...) Út a székesfehérvári panelrengetegből az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb magyar slágeréig - és még azon is túl!"

Ezekkel a sorokkal került napvilágra a héten a Fluor Film hivatalos előzetese. A mozikban december 20-tól láthatod majd a dokumentumfilmet, amely próbálja megfejteni a megfejthetetlent, a Fluor-jelenséget, olyan megszólalókkal, mint Nagy Feró, Papp Szabi, Soerii & Poolek, SP, Eckü, Pixa, Hajós András és Karányi Dani.

Rosszkedv ellen

Bár Fluor már valóban nem tini, ő is megküzdött azzal, amivel mindenki ebben a korban: a tinédzserkori hangulatingadozásokkal. Nézd meg, hogyan lehet túlélni!

A legkeresettebb híresség

A Google Hungary, mint minden év végén, idén is elkészítette a listát, melyből kiderül, mire kerestek a legtöbben az esztendő folyamán. A Magyarországon az idén legtöbbször keresett magyar hírességek sorának elő helyén nem más, mint Fluor trónol.

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

A rapper meghatódott az eredménytől, és Facebook-oldalán fejezte ki, mennyire örül. Leginkább azért boldog, hogy nem kell hatalmas botrányokat produkálnia vagy kétes ügyekbe keverednie azért, hogy az emberek kíváncsiak legyenek rá.

Ezt is szeretjük