Fiú-lány barátság: városi mítosz vagy létező kapcsolat?
Mit gondolsz, létezhet barátság két ellenkező nemű ember között? Vagy az egész csak beetetés?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó néhány olyan történetről hallottunk már, ami barátságnak indult, de az idő múlásával szerelemmé alakult. Persze, mindig akadnak kivételek, amelyek rácáfolnak arra az állításra, hogy nem létezik fiú-lány barátság.

Az egészen biztos, hogy a témában megoszlanak a vélemények. Egyesek elvből elutasítják a létezését, mások viszont esküsznek rá. Vajon létezik olyan, hogy egy srácban találod meg a lelki társad, akivel bármit meg tudsz beszélni? Vagy csak áltatjátok magatokat, és valójában nem is szeretetet, hanem szerelmet éreztek egymás iránt, csak féltek a másik tudomására hozni?

Nem létezik: Cupido mindig közbeavatkozik

Nagyon sok esetben a barátságnak induló kapcsolatokból könnyen kivirágozhat egy szerelem.

Ez nem véletlen, hiszen, ha találkozol egy olyan sráccal, aki nagyon hasonlóan gondolkodik, mint te, akivel meg tudod osztani az érzéseid, akivel kifulladásig tudsz beszélgetni, abba könnyű beleszeretni.

Mindenki olyan társra vágyik, akiben ezen tulajdonságok mindegyike egyszerre megtalálható, ezért annyira gyakori, hogy az érzések szerelembe fordulnak. Nem baj, ha egyszer csak megtörténik veletek a csoda, csak arra ügyelj, hogy a későbbiekben is szem előtt tartsd ezeket az értékeket.

Létezik: lelki társnak nevezzük

Honnan tudhatod, hogy valóban csak barátok vagytok? Elsősorban onnan, hogy semmiféle vonzódást nem érzel a srác iránt, egyszerűen csak úgy gondolsz rá, mint a lelki társadra.

Ebben az esetben a legszerencsésebbek között tudhatod magad, hiszen, ha így van, akkor még egy embert tudhatsz életedben, akire számíthatsz a nehéz helyzetekben, sőt, még örömöd-bánatod is megoszthatod vele.

Azért praktikus egy hímnemű barát, mert egészen más szemszögből tudja megvilágítani az eseményeket, mint a barátnőid, az eltérő nézőpont pedig nagyon hasznosnak bizonyulhat. Míg a csajok hajlamosak ítélkezni egymás felett, addig a fiút nem fogja érdekelni, hogy milyen a hajad, a sminked, mert elsősorban a személyiségedet szereti, nem pedig a Barbie-énedet.

Szerinted létezik fiú-lány barátság?

Ezt is szeretjük