Apokaliptikus fotók készültek Budapesten: elképesztő hangulatot árasztanak a finn fotós képei

Kézzelfogható a magány a fővárosról készült fotókon!

Finn fotós Budapest
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Budapest hihetetlenül fotogén hely. Nincs olyan fővárosban élő ember, aki minimum egyszer ne kapta volna elő okostelefonját, hogy lefotózza a körúti házak régi homlokzatait, vagy örökítette volna meg, ahogy naplementekor a város narancssárgába öltözik. 

Az ilyen fotókkal általában csak az a baj, hogy tele van emberekkel, hiszen valljuk be, Budapest nem alszik túl sokat, állandó a nyüzsgés.

Apokaliptikus hangulatú fotók Budapestről

Talán pont ezért ennyire különlegesek Tommi Viitala finn fotós képei is. Budapestről készült művein többnyire egy ember látható. Viitala utcafotós, képei a városi pillanatok megörökítéséről, a dolgára igyekvő kisember magányáról és az utcák valódi esszenciájának megragadásáról szólnak. Képes összeállításunkban most ezekből szemezgettünk. Nézd meg Budapestet úgy, ahogy talán még sosem láttad!

A legjobb turisztikai célpontok közé került Budapest - Olvass tovább!

Budapest is szerepel az amerikai Time magazin csütörtökön közzétett World's Greatest Places 2023 (A világ legnagyszerűbb helyei 2023) című, ötven turisztikai desztinációt kiemelő összeállításában.

Hihetetlen elismerés! A legjobb turisztikai célpontok közé került Budapest a nemzetközi listán

Budapest is szerepel az amerikai Time magazin csütörtökön közzétett World's Greatest Places 2023 (A világ legnagyszerűbb helyei 2023) című listáján.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Képek forrása: Instagram, Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük