Félrelépős a pasi? Egy csókból kiderítheted

A csók intenzitásából és a pasi mozdulataiból is következtethetsz arra, hogy mennyire hűséges típus. Tudd meg, mire számíthatsz!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pasik nagyon jól tudják palástolni érzelmeiket, ebből adódóan pedig a személyiségüket - például, hogy mennyire hűségesek -, azonban ők sem tudnak mindent eltitkolni.

Egyetlen csókból nagyon sok mindenre következtethetsz, például, hogy valóban te kellesz-e neki, netán dobni szeretne-e egy másik lányért az osztályotokból.

Intenzív, szenvedélyes

Ha a pasi teljes odaadással csókol, és egészen a lábujjad hegyéig megbizserget, akkor minden bizonnyal ő is legalább annyira odáig van érted, mint te érte. A pasik is szeretnek csókolózni, és, ha abba beleadnak apait-anyait, akkor azt jelenti, hogy őket is elragadta a hév.

Előfordulhat, hogy ez az intenzitás csak kisebb érintésekkel, szájra puszikkal és kóstolgatással kezdődik, és később válik egészen tüzessé, simogatásokkal és kedveskedő mozdulatokkal - ebben az esetben egy egészen romantikus személyiséggel van dolgod, akinek sokkal fontosabb, hogy neked örömet okozzon. Biztos lehetsz abban, hogy ennek a típusnak sem jut eszébe félrelépni.

Lankadt érdeklődésű

Biztos te is láttál már olyat, hogy úgy tűnik, a párocska a világot kizárva, csak egymásra koncentrálva csókolózik, de egyszer csak felpattan a srác szeme, és kihívóan bámulja a többi csajt, aki éppen arra jár. Nos, ez nem a legígéretesebb jele annak, hogy a fiú hosszú távra tervez.

Pláne akkor kínos ez, ha te vagy az a lány, akinek éppen a szájára tapad. Ha úgy érzed, hogy a csók intenzitása kissé kifulladttá válik, érdemes egy pillanatra felnyitni a szemedet, hogy lásd, mi történik. Ha a srác csókja azért kezd kifáradni, mert éppen nem rád figyel, akkor abból egyértelműen levonhatod a következtetést: nem az a hűséges típus.

Erős csók, tapizós mozdulatok

Akár már az első csókotok is árulkodhat arról, hogy érdemes-e mélyebben belemenned egy kapcsolatba. Persze létezik mindent elsöprő, nyers szenvedély, de legtöbbször az első csókra még nem jellemző ez a hevesség.

Ezért, ha a srác nagyon erősen csókol, netán fájdalmat is okoz az intenzív viselkedésével, és a keze nem a hajadba vagy az arcodra siklik, hanem a fenekedre, az nem túl biztató kettőtök kapcsolatára nézve.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ez a túlságosan nyomuló viselkedés csak egyet jelent, hogy aktuális nőnek jó vagy, de nem tervez veled hosszú távra.

Szerinted miről árulkodhat még egy csók?

Ezt is szeretjük