7 tipp Orbán Viktornak, hogyan lehetne elkölteni 600 millió forintot
Ő maga sem gondolta volna
Kisvasút, fürdő és kastély épül a pénzből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kormány október 3-án felkérte a Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, Lázár Jánost, hogy a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség útján kiemelt projektként kezelje a felcsúti kisvasút fejlesztését, összesen 600 millió forint elszámolható keretösszeggel - áll a Magyar Közlönyben. A beruházás a Közép-dunántúli Operatív Program része.

Hasonlóan kiemelt projekt lesz a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében a lenti fürdő fejlesztése 1 milliárd 450 millió forintos, valamint a körmendi Batthyány-Strattmann-kastély fejlesztése 800 millió forintos elszámolható közkiadási keretösszeggel.

A fent említett összeget és a felcsúti varázsszót meghallva az ember automatikusan vizualizál bizonyos dolgokat, majd felmerül a naiv kérdés: lehet, hogy az Orbán-kormánynak valóban nincs ötlete, mire menjen ez a pénz? Álljon itt néhány remek ötlet kormányunk számára kapaszkodónak!

Leadkép: MTI/Mohai Balázs.

Így tüntettek a Pető Intézetért

A parlamentben leszavazták a Párbeszéd Magyarországért társelnöke, Szabó Tímea javaslatát a Pető Intézet megmentésére, szeptember 22-én, vasárnap tüntetést szerveztek az intézményért. A demonstráción felszólalt szülő, volt diák, ott dolgozó és Szabó Tímea is.
 

Ezt is szeretjük