Felháborító, min kapták rajta a nőt a boltban: kiverték a biztosítékot a fotók
A faragatlan emberekkel nehéz együtt élni, ezért nem csoda, hogy a fotók készítői meg akarták osztani a dühüket a világgal.

nem-oke
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jó esetben már egészen kicsi gyermekkorban megtanítják az embernek, hogy mik a társas együttélés illemszabályai, vagyis hogyan kell viselkedni ahhoz, hogy ne zavarjunk másokat. Ám ezeket az alapvető kulturális téziseket sokan még felnőttként is egyszerűen semmibe veszik, úgy gondolva, hogy kizárólag a saját érdekeiket kell szem előtt tartaniuk.

A legtöbb jóérzésű emberben azonnal felmegy a pumpa, ha ilyesminek lesz tanúja. Míg régen legfeljebb dohogva elmeséltük egymásnak, milyen felháborító esetet láttunk, manapság szinte mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, így a dühítő szituációban képeket is tudunk készíteni faragatlan embertársaink tetteiről.

A Bored Panda arra kérte a felhasználóit, hogy osszák meg a nagyvilággal, ha van ilyen felvételük. Szomorú módon szép számmal érkeztek a képek a felhívásra, és néhány igazán bosszantó esetet most mi is megmutatunk. A kommentelők valósággal háborogtak a fotók láttán, melyek nagy része Amerikában készült, de sajnos biztosak lehetünk benne, hogy a világ bármely táján találkozhatnánk hasonló esetekkel.

Kiemelt kép: Getty Images

Ezt is szeretjük