Ezt kell tenned 2012-ig

Tényleg itt a világvége?

Nézd meg, milyen spirituális gyakorlatok segítenek, hogy készen állj azokra a változásokra, melyeket 2012-re jósolnak!

A 2012 kapcsán született jövendöléseknek szinte mindegyike földet rengető változásokról számol be, igaz, némelyik fizikai katasztrófákat sejtet, míg mások a spirituális átalakulás lehetőségét ígérik. Jóllehet, ez a kettő nem zárja ki egymást.

Csillagászati alapja is van azonban a jóslatoknak, a számítások szerint ritka bolygóegyüttállás jön létre a jövő év december 21-én, miközben a Föld - képletesen szólva - látogatást tesz a Fiastyúk csillagképben. A Napunk ugyanis a Fiastyúk csillagkép központi csillaga körül kering, és 26 ezer év, amíg egyszer megkerüli ezt az Alcyone nevű csillagot. A jövő év téli napfordulóján egy ilyen ciklus zárul le, ekkor a Föld teljes keringési pályája a csillag által kisugárzott fényövben - Photon-öv - lesz.

Egyes vélekedések szerint mindez rezgésszintemelő hatással lesz a bolygóra, melyhez az embereknek is föl kell zárkózniuk, ha el akarják kerülni a katasztrófát.

Bár azt gondolhatod, hogy egy fizikai katasztrófa ellen nem sokat segít a meditáció, korántsem biztos, hogy így van. Létezik olyan nézet, mely szerint az emberek kollektív tudata és tudattalanja hatással van a külső körülményekre és a tapasztalatokra. Ezen az alapon születtek meg azok az elképzelések, melyek szerint magát a világvégét is az fogja előidézni, önbeteljesítő jóslatként, hogy olyan sokan hisznek benne.

Mit kell tenned?

Az ezoterikus tanok szerint a kulcs a spirituális tudatosság növelésében van, ami azt jelenti, hogy kitágul a nézőpontod, mellyel a világ eseményeit érzékeled.

Egyes megfogalmazások szerint ez együtt jár azzal, hogy a fizikai test erőteljesebb rezgéseket produkál. Arra, hogy fel tudd venni a ritmust a földet érintő energetikai változásokkal, különböző lelki és szellemi gyakorlatok állnak a rendelkezésedre, melyek több ősi hagyomány elemeit ötvözik.

Fejleszd a tudatod!

Bár a tudattágításról sokaknak a különböző káros hallucinogének jutnak eszébe, pozitív formái is vannak, melyek megtapasztalására a meditáció ad lehetőséget. Kezdőként érdemes a legegyszerűbbel kezdened, melyben tudatod kiürítésére koncentrálsz, hogy a megszokott tudattartalmakon túl képes legyél érzékelni egyéb információkat is.

Ülj le a földre törökülésben vagy a sarkadra, a kezeidet pedig tedd az öledbe felfelé néző tenyérrel. Figyeld a légzésed, és koncentrálj arra, ahogyan ki-be áramlik a levegő, eleinte számolhatod is. Ezután találj egy olyan tárgyat, amire a tudatodat fókuszálod: ez lehet a kozmosz végtelensége vagy egy parányi atom, egy spirituális mester vagy valamelyik angyal, bármi, ami a fejlődésedet szolgálhatja. Próbáld elképzelni ezt, és megtartani a képet, illetve az azzal kapcsolatos érzést! Eleinte legalább 10 percig, utána mindig öt perccel növelve az időt!

Tisztítsd az energiaközpontjaid!

A keleti felfogások szerint az ember fizikai testét annak mintájára egy láthatatlan energiatest veszi körül. Ahogyan az egyikben az erek futnak, úgy a másikban egy láthatatlan hálózat biztosítja a kozmoszból érkező energiákkal való összeköttetést.

Ennek a csatornahálózatnak a bejáratai a csakrák, melyek a lélek és a test harmonikus működéséért is felelősek. A félelem, a bűntudat vagy a harag eltömítheti ezeket a kapukat, de fordítva is igaz, hogy ha a csakrák jól működnek, akkor a szorongató érzések is feloldódnak. Meditációban képzeld el a hét csakrát, mint élénk színű ventillátorokat, és azt, hogy akadálytalanul forognak!

Ébreszd fel a kundalínit!

A kundalíni az életerő neve a keleti tanokban. Kígyóként képzelik el, mely összetekeredve fekszik a gerincoszlop alján, és ha feléled, elindul felfelé a koponyáig, hogy összekapcsolja az embert a kozmikus tudattal és a láthatatlan szférákkal. Ennek felélesztésére alkalmasak a különböző jógagyakorlatok, de általában nem tanácsolják, hogy egyedül láss neki, mert veszélyes lehet a hirtelen energiarobbanás, amit felszabadít. Ha a kundalínivel akarsz foglalkozni, érdemes szakember segítségét kérned!

Karmikus tettek

A spirituális gyakorlatok a karmádra is hatással lehetnek, és fordítva. Videónkból megtudhatod, amit a karmáról érdemes!

Hívd az angyalokat!

Az angyalokat mindig is olyan hírnököknek tartották, akik más dimenziókból hoznak információkat, különösen veszélyhelyzetben. Mivel azonban az ő rezgésszintjük sokkal magasabb, az emberek ritkán találkoznak velük. Ez viszont nem zárja ki, hogy az őrangyalok beavatkozzanak néhanapján védenceik sorsába. Neked is elsősorban a saját őrangyaloddal érdemes fölvenned a kapcsolatot, amit meditációval és imával tehetsz meg. Ez gyakran egyszerűbb, mint gondolnád. Nézz utána, ki az őrangyalod, képzeld el őt, és kérd, hogy jelenjen meg neked!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha kipróbálod valamelyik gyakorlatot, és mégsem jön el a világvége, akkor is tettél valamit személyes jóllétedért és azért, hogy az emberiség kollektív rezgésszintje emelkedjen. Ki tudja, lehet, hogy épp ez fogja előidézni a várt pozitív változást.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük