Ezért nincs pénzed! Horoszkópod elárulja, mi áll a háttérben

Bizonyos viselkedésminták akadályozhatnak abban, hogy biztos anyagi hátteret teremts.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az asztrológia szerint, ha valaki hiányt szenved valamiben, annak gyakran az az oka, hogy elfojt bizonyos érzéseket, így tudattalanul önkorlátozó minták jöhetnek létre. Ezek gyakran akadályozzák abban az embert, hogy elérje, amit szeretne.

A horoszkóp alapján az egyes jegyek különböző mintákra hajlamosak, ám egy jegy szülöttei között hasonlóságok lehetnek. Ha felismered, hogy mi irányít a mélyből, könnyebben változtathatsz rajta. Olvasd el az elemzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha Kosként nélkülözöl, annak az lehet az oka, hogy gyerekként úgy érezted, kilátástalan dolog önmagadért küzdeni. Ez akadályozhatja, hogy kifejlődjön benned az erő, mellyel megvalósíthatod önmagad anyagi téren is. Akkor változtathatsz ezen a mintán, ha erődet az életed irányítására fordítod, és áldozatot vállalsz azért, hogy elérd a céljaidat.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Anyagi vágyaid talán azért maradnak kielégítetlenek, mert túlzott takarékosságra neveltek, vagy megszoktad azt, hogy nem jut számodra elég valamiből. Ez későbbi életedre is rányomhatja a bélyegét. Minél inkább képes vagy azonban a határaidat felállítani és megvédeni, annál inkább megteremted a talajt a bevételek számára. Ne félj nemet mondani, mert, aki melletted áll, az akkor is támogatni fog, ha ellentmondasz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Olykor talán túl kényelmes vagy, ezért könnyen elszalaszthatod a kínálkozó lehetőségeket, pedig remek meggyőzőerőddel és üzleti érzékeddel javíthatnál körülményeiden. Ha ezeket a képességeidet nem használod, annak az lehet az oka, hogy félsz, senkit nem érdekel, amit mondasz, ezért inkább hallgatsz. Balszerencsés periódusai mindenkinek vannak, de a legtöbbször rajtad áll, hogy változtatsz-e a nehéz helyzeten.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Talán folyamatosan úgy érzed, hogy mások nem figyelnek természetes szükségleteidre, miközben elsősorban te hanyagolod őket. Nem kizárt, hogy úgy érzed, nem engedheted meg magadnak, hogy kifejezd az érzéseidet. Ezért először az érzéseiddel érdemes foglalkoznod, hogy felismerd őket, és megbízz bennük. Becsüld meg a szükségleteidet, és figyelj oda rájuk, mert ez a kezdő lépés ahhoz, hogy megteremtsd a megfelelő anyagi feltételeket. 

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Talán elveszítetted a kedved, mert nem láttál, vagy nem látsz magad körül olyan mintát, mely megmutatja, hogyan tudja az ember a saját akaratát kifejleszteni és érvényesíteni. Ha valami nem sikerül, talán túlzottan is elcsüggedsz, ám ambícióidat más területeken azért igyekszel kifejezni. Kockázatvállaló kedvedet hajlamos lehetsz akár szerencsejátékokban kamatoztatni, ahelyett, hogy a saját erődből táplálnád.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Talán lelked mélyén haszontalannak érzed magad, ezért hiányozhat belőled a munkakedv, vagy épp túlzott bizonyítási vágy dolgozik benned, anélkül, hogy megfelelő ellenszolgáltatást várnál érte, és elfogadnád, hogy a munkádnak értéke van. Lehet, hogy fel is hagytál azzal, hogy magad vedd kézbe az életedet, és elfogadtad, hogy mások rendelkeznek feletted. Amint elkezded komolyan venni a saját elképzeléseidet, azok egyre kézzelfoghatóbbá válnak.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Gyakran elveted a születő jó ötleteidet, melyek erőforrásaid fejlesztését biztosítanák, így ezek könnyen ítéleteid áldozatává válnak. Olykor a kishitűséged is megakadályoz abban, hogy belevágj egy kecsegtető terv megvalósításába, mondván, ez neked úgysem sikerülhet, mert a versenytársak előnyt élveznek. Pedig a feltételezésnek nem biztos, hogy van alapja. Ha belevágsz, megtapasztalod az erődet.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Gyakran jobb belátásod ellenére is inkább alkalmazkodsz másokhoz, akkor is, ha ez számodra kedvezőtlen helyzetet eredményez. Lehet, hogy a szüleid már kicsi korodban elhatározták, hogy mi szeretnék, ha lennél, és ettől a szereptől nehezen szakadsz el. Talán megtanultad, hogy szükségleteidet fel kell áldoznod a mások által kigondolt kötelességek és szerepek érdekében, úgy is, hogy nem vársz érte viszonzást.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Úgy tűnik, olykor hajlamos vagy túlzottan és elhamarkodottan ítélni, és ezek az ítéletek néha eltakarják a szemed elől a valóságot. Ítéleteddel azonban túl szűk formába szorítod az életedet, hiszen, ha tudat alatt elhatároztad, hogy mennyit fogsz keresni, akkor attól nehezen szakad el a tudatod is. Talán fiatalkorodban többször hallottad a szüleidtől, hogy bizonyos dolgokat nem engedhettek meg magatoknak.  

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Ami viselkedésedben nem elismerésre és jutalmazásra méltó, azt könnyen elfojtod, és ez több személyiségterületen is gátolhatja a fejlődésed. Ezért talán nehezen állsz ki magadért, és nehezen vállalod a felelősséget életed alakításáért. Inkább beletörődsz egy kényelmetlen helyzetbe, és nem kizárt, hogy másokra hárítod a felelősséget, ahelyett, hogy tegyél azért, hogy megváltozzanak a körülményeid.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Számodra sokkal fontosabb az önmegvalósítás, mint az anyagi javak, és általában nem vagy hajlandó a szabadságodat anyagi javakért feláldozni, és nem hagyod, hogy megnyirbálják az elképzeléseidet. Ha úgy érzed, hogy nincs elég pénzed, fontos feladatod, hogy rendkívüli kreativitásod és önmegvalósító hajlamodból igyekezz pénzt keresni, és hajlandó legyél kompromisszumokra is a megélhetés érdekében.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

Lelked mélyén úgy érzed, nincs jogod ahhoz, hogy gazdag legyél, mert nem érdemled meg. Viselkedésedet gyakran irányítja a szorongás, mely megfoszt attól, hogy új dolgokba vágj. Lehet, hogy néha inkább ragaszkodsz olyan helyzetekhez, melyek nem tesznek jót neked, ahelyett, hogy változtatsz, és inkább több mindent megteszel másokért ahelyett, hogy a saját érdekeidet képviseled.

Cikkünk Wilfried Schütz Egészség az asztrológia tükrében című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük