Így védekezz az energiavámpírok ellen!

Neked is van olyan ismerősöd, akitől rendszerint erőtlennek érzed magad? Most megtudhatod, hogy védekezhetsz az energiavámpírral szemben!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Energiavámpírnak minősül minden olyan személy, aki megköveteli, hogy foglalkozz vele, de a találkozást követően általában fáradtnak, enerváltnak érzed magad. Nem létezik egyszerű, univerzális ellenszer az energiavámpírok támadásaival szemben, de van néhány dolog, mely segíthet megnyerni az erőrabló lelki csatákat. Aurád alkotja a lelki támadások elleni védelmi rendszered első vonalát.

Gyengítheti azonban a túlzott diéta, a stressz, a rossz szokások sora - alkohol, dohányzás -, a friss levegő és a mozgás hiánya, de akár a negatív gondolatok is. Minél egészségesebb vagy testileg-lelkileg, annál inkább ellen tudsz állni a lelki támadásoknak. Bemutatunk néhány hatékony módszert, melynek segítségével elkerülheted energiáid megcsapolását.

Energiastabilizáció

Fontos, hogy megkösd energiáidat, illetve ki tudd egyenlíteni őket, de az is lényeges, hogy megszabadulj a félelemtől. A hosszú ideig tartó félelem vagy szorongás olyan destruktív erő, mely felborítja a test belső egyensúlyát, és legyengíti az aurát. A különféle jógagyakorlatok és a meditáció segíthet az egyensúly visszaállításában. Az egyik leghatékonyabb és egyben legegyszerűbb módszer az energia megóvására a teljes jógalégzés.

  • Ülj kényelmes pozícióban, a talpad a földön, és derekad egyenes legyen. Csukd be a szemed, és tedd a jobb kezedet a hasadra.
  • Lélegezz be mélyen. A jobb kezeddel érzed majd, ahogy tüdőd megtelik levegővel. Amint a tüdőd kitágul, a vállad is megmozdul, és a bordáidhoz tapadó izmok megfeszülnek.
  • Engedd, hogy a beérkező levegő megtöltse az orrjáratodat - ez kellemes és könnyű érzést kelt majd. Kétpercnyi jógalégzés után koncentrálj a szívedre, és sugározd ki annak energiáját a kezedre, a bőrödre, a karodra, a hasadra, a lábadra és nemi szervedre. Kétpercnyi jógalégzés után illeszd a nyelved csúcsát a szájpadlásodra, a fogaid mögé, és a kezedet tartsd pontosan magad előtt. Minden kilégzéskor zengesd az OM szócskát, végig, amíg a levegő kifújása tart. Csináld ezt öt percen keresztül, és engedd, hogy ez a hang az egész testedet besugározza.

Fizikai felkészülés

Számtalan dolgot tehetsz testeddel, hogy segítsd megőrizni aurád épségét, a legfontosabb azonban a megfelelő mennyiségű pihenés és lazítás. Ha felváltva feszíted meg és lazítod el minden fontosabb izomcsoportodat, az segít megszabadulni a stressztől. Az ütemes légzés szintén sokan segíthet: a belégzés alatt számolj hatig, és a kilégzés is ugyanennyi ideig tartson.

Egy félórás sós vizes fürdő megtisztítja szervezetedet a mérgektől, de a napon töltött idő is hasznos lehet. A napfény erősíti aurádat, és ellenállóbbá teszi a támadásokkal szemben. Tegyél nagy sétákat a szabadban - legalább addig, míg jó idő van!

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Megfelelő étrend és mozgás

A hal, a zöldségek, a gyümölcsök és a fehér húsok magas rezgésszámú ételek. Megemelik a tested energiaszintjét, és erősítik az aurát. A vörös húsok alacsonyabb frekvenciájúak, lassítják a metabolikus folyamatokat, lebontásuk ezért sok időt vesz igénybe.

A víz igen fontos szerepet tölt be az étrendedben. A táplálkozási tanácsadók szerint is ajánlott legalább napi másfél-két liter folyadékot fogyasztanod. Spirituális szempontból azonban a víz a lelki energia vezetőjeként funkcionál, tehát az elegendő vízfogyasztás segíti az energiavámpírok elleni harcban.

A lelki védelem szempontjából a fizikai gyakorlatok két célt szolgálnak. Egyrészt segítenek neked abban, hogy egészségedet megőrizd - ezzel erősíted aurádat, és védelmi rendszert építesz az energiavámpírok ellen. Másrészt a gyakorlatok mechanikus elvégzésére irányuló figyelem kiegyenlíti lelki energiáidat a fizikai energiáiddal. Szinte bármilyen mozgásformát választhatsz - az úszástól kezdve a kocogáson át a táncig.

Cikkünk Dr. Bruce Goldberg Energiavámpírok című könyve segítségével készült.

OLVASD EL EZT IS!

  • karma
  • horoszkóp

Szerelmi karma

  • karma
  • aszcendens

Ismerd meg a karmád

Ezt is szeretjük