Hányadik emeleten van a lakásod? Ezt mondja róla a számmisztika

Minden, aminek csak köze van a számokhoz, energiákat hordoz a numerológia szerint.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ezotériában jártasok tudják, hogy számtalan olyan tényező vesz körül nap mint nap minket, amely befolyásoló erőként hat az életünk előmenetelére, arra, miben vagyunk szerencsések, miben kevésbé, milyen az általános közérzetünk, milyen irányban halad előre az életünk, és még sorolhatnánk.

Ilyen befolyásoló tényezők a számok is, ugyanis mindegyik szám hordoz valamilyen energiát. Ha belegondolsz, a számok mindenütt ott vannak: adatok, dátumok formájában, életkorod is egy számjegy, telefonszámod egy számsor, illetve lakcímed is tartalmaz több számot, hogy néhány példát említsünk.

 

A következőkben azt tudhatod meg, a számmisztika szerint milyen energiák lengik be a lakásodat aszerint, hogy hányadik emeleten laksz. Ha a földszinten, akkor a nulla vonatkozik rád, ha félemeleten, akkor a nullát és az egyest is olvasd el! Amennyiben nagyon magas, több mint kilencemeletes házban laksz a felső emeletek valamelyikén, az emeleted számjegyeiből számold ki a rád vonatkozót úgy, hogy összeadod a számjegyeket, és addig ismételed, míg egyjegyű eredményt nem kapsz. Ha mondjuk a tizedik emeleten laksz, akkor így kell számolnod: 1+0=1.

0 - a nulla fontos jelentéssel bír a numerológiában. Bár a semmit, az ürességet jelenti, valójában éppen ezért hordoz magában mindent. Spirituális ereje van. Otthonodban jó és rossz egyaránt megtörténhet tehát, de pozitív gondolatokkal a jó felé billentheted a mérleget.

Ilyen a tökéletes hálószoba a feng shui szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

1 - első emeleti lakásotok tele lehet élettel, nyüzsgéssel, vidámsággal. Mindemellett nemcsak lelkileg, testileg is pozitív a hatás: egészségetekre hat még jól.

2 - otthonotokban az érzelmeké lehet a főszerep, igaz, nemcsak a boldogság, a szomorúság is jelen lehet. Lehetnek hullámvölgyek, de a szeretet és a szerelem szálai stabilak, kapcsolatban a szexualitás erős.

3 - nálatok olyan energiák uralkodhatnak, amelyek fizikailag erőssé, szívóssá, strapabíróvá tehetnek titeket. Így aztán a munkahelyi vagy más jellegű kihívásokkal jól boldogulhattok, még a stressz ellenére is.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

4 - lakásotokban olyan energiák uralkodnak, amelyek a mentális képességeket erősítik fel, így jellemezhet titeket az intellektualitás, a jó kommunikációs készség, valamint az intelligencia és a szerencsés üzleti, kereskedelmi tevékenység.

5 - otthonotok energiái optimizmust csempésznek az életetekbe. Számotokra nincs olyan helyzet, ahonnan ne lenne tovább. Magabiztosak lehettek és talpraesettek. Vigyázzatok, az 5-ös a mértéktelenség száma is, elhízásveszély foroghat fenn!

6 - a 6-os általános sikert ígér mind szerelmi, mind pénzügyi téren, igaz, ez nem azt jelenti, hogy átlagon felül jól mehet minden. Inkább egy stabil érzelmi és financiális háttér az, amit az itteni energiák elősegítenek.

Visszatérő számok

Rendszeresen ugyanazzal a számmal találkozol? Nem véletlen! Kattints a videóra!

7 - az otthonotokban jelen lévő energiák stabilitást hozhatnak életetekbe. Két lábbal állhattok a földön, gyakorlatiasak lehettek, jól átláthatjátok és boldogulhattok a bonyolultabb helyzetekben is. Az érzelmek terén azonban kissé hidegebb a légkör.

8 - fordulatokban gazdag életetek lehet nyolcadik emeleten lévő lakásotokban, ugyanis ez a szám a meglepetések száma. Mindig legyen B-tervetek, ez nagyon fontos, hogy a hirtelen jött szituációkból is jól jöhessetek ki.

9 - a 9-es különleges szám a számmisztikában, otthonotokat ezért, ha a kilencediken laktok, nagy spirituális erő és harmónia lengheti be. Ne törekedjetek azonban tudatosan arra, hogy kifelé ezt mutassátok, merjetek beszélni a gondokról! Mindenkinek lehetnek problémái, azoknak is, akik egyébként jól vannak.

Ezt is szeretjük