3 randigyilkos húzás, amivel eléred, hogy többé ne keressen
Ha nem szeretnéd, hogy ez legyen az utolsó randitok, figyelj oda rá, hogy mit nem szabad tenned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A randit sajnos nagyon könnyű elrontani, különösen, ha az elsőről van szó. Bizonyos viselkedési formák vagy tettek örökre elriaszthatják a pasit.

Nézd meg, melyik a három leggyakoribb melléfogás, és figyelj oda rá, hogy veled egyik se fordulhasson elő.

Megjátszás

Az első és legfontosabb szabály, hogy soha ne próbálj meg másnak látszani, mint amilyen vagy. Egyrészt nagyon kevesen vannak, akik annyira jó színészek, hogy át tudják ejteni a randipartnerüket, és nem derül ki rögtön, hogy nem önmagukat adták.

Másrészt hosszú távon úgysem működhet egy olyan kapcsolat, ahol a másik fél tulajdonképpen nem is ismer téged, hiszen még nem látta az igazi énedet. Arról nem is beszélve, hogy nem szép dolog átverni a másikat.

Inkább mindig légy önmagad, egy őszinte lány sokkal vonzóbb, mint egy olyan, aki végigfeszengi a randit. Ha tetszel a srácnak, az azért legyen, aki vagy, ha pedig valamiért mégsem kellenél neki, akkor nem egymást kerestétek, és jobb, hogy még az elején kiderült.

Ám erre kicsi az esély - sokkal valószínűbb, hogy akkor nem fog felhívni, ha kiszúrja, hogy másnak próbálod feltüntetni magad.

Unott viselkedés

Nincs annál lelombozóbb egy pasi számára, ha a randipartnere látványosan végigunatkozza a találkát. Ha tényleg a randin jössz rá, hogy nem szórakoztat téged a srác, akkor udvariasságból bírd ki azt a kis időt, majd mondd meg neki, hogy sajnálod, de mégsem fog működni. Ha azonban odavagy a fiúért, akkor ne játszd meg, hogy szívesebben lennél máshol.

Kerüld az ásítozást, és az órát se bámult feltűnően néhány percenként. Ne dobolj az ujjaiddal az asztalon, és ne tekingess át a srác válla felett. Ezzel a húzással nem kéreted, hanem lejáratod magad, és a pasit is elbizonytalanítod.

Csak magadról beszélsz

Ne felejtsd el, a randi arról szól, hogy megismerjétek egymást, és ehhez az is kell, hogy hagyd, hogy a srác is szóhoz jusson. Bizonyára sok veled kapcsolatos dolog érdekli, de ez nem azt jelenti, hogy a találkán végig rólad kell folynia a beszélgetésnek. Te is tegyél fel kérdéseket neki, hiszen biztosan nem hagy hidegen a róla szerzett információ.

Figyelj oda rá, hogy ne vágj a szavába, és ha mond magáról valamit, ne forduljon elő minden egyes esetben, hogy visszakanyarodsz saját magadra egy "velem is ugyanez van" mondattal. Hagyd, hogy a srác is kibontakozzon, de ha kérdez valamit, arra azért igyekezz kimerítően válaszolni.

Ezt is szeretjük