Hány előző életed volt eddig?

Így derítsd ki egyedül

Megismerhetsz három olyan technikát, mellyel kiderítheted, hány előző életed volt összesen.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha foglalkoztat a reinkarnáció gondolata, talán azon is töprengtél már, vajon hány előző életed lehetett. Egyesek több ezerre teszik ezt a számot, míg mások becslései ennél visszafogottabbak. Kézenfekvő a gondolat, hogy minél több élete volt valakinek, annál magasabb lelki fejlettségi szinten áll, de az összefüggés nem törvényszerű.

Mivel a reinkarnáció tana szerint nemcsak az előző életeidből, hanem az életek közöttről is hozol élményeket, ezért akkor is gazdagon meg lehetsz áldva tapasztalásokkal, ha nem volt sok előző életed.

Úton a lélek

Minden múlt életbeli regressziós tapasztalás legfőbb célja az, hogy feltárd a múltadnak a mostani fejlődésedre nézve jelentőségteljes élményeit. A kereséshez fontos lehet a számodra annak kiderítése, összesen hány előző életed volt, mert minden egyes előző élet új megismerési lehetőségeket jelez. Az alábbiakban megismerhetsz négy olyan technikát, melyeknek a segítségével kiderítheted, hány előző életed volt összesen.

Előző élet folyosó

Az Előzőélet-folyosó egy meditációs-imaginatív módszer, melynek során egy folyosóra képzeled magad, ahol ajtók vannak. Miután ellazultál, és kiürítetted az elméd, képzeld magad egy folyosóra, és számold meg a folyosón található előzőélet-ajtókat.

Ha a mostani életed az első életed, a folyosón nem lesz egyetlen előzőélet-ajtó sem, és az életek közötti életet képviselő ajtót sem találod. Csak a megelőző létezés ajtaját látod majd a folyosó végén.

14 jel, hogy kísért az előző életed

Nézegess képeket!

Elolvasom

A tudatalatti válasza

Közvetlenül kérdezd meg a tudatalattidat. Minden előző életbeli tapasztalásod, a normál tudatosságon túl fellelhetőket is ideértve, örökre lényed részévé válik. A tudatalattid szerencsére szívesen segít, és mindig fogékonyan reagál tudatos vizsgálódásaidra.

Ehhez az egyszerű eljáráshoz üresítsd ki az elmédet, és behunyt szemmel tedd fel magadnak a kérdést, hogy hány előző életed volt már. Tudatalattid válasza az a szám, amelyik spontán megjelenik az elmédben. Ez a szám sokkal megbízhatóbb válasz, mint bármely egyéb szám, ami ennél később, logikus megfontolást követően felmerül benned.

Rezgésterápia

Ahhoz, hogy előző életekbe utazz, számos módszer és vezetett meditáció áll rendelkezésedre. Az egyik ilyen a rezgésterápia.

Automatikus írás

Mint a fenti folyamat, ez is azon az előfeltételezésen alapszik, hogy előző életbeli tapasztalásaid mind megvannak a tudatalattidban, és reagálnak a vizsgálódásodra. Ehhez a gyakorlathoz csak egy üres papírlapra és egy tollra vagy ceruzára lesz szükséged. Az íróeszköz hegyét puhán a papíron nyugtatva hunyd be a szemed, és üresítsd ki az elmédet.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A saját szavaiddal fogalmazd meg a célodat, hogy az automatikus írás segítségével meg akarod tudni, hány előző életed volt eddig. Majd hagyd, hogy az automatikus írás spontán, minden erőfeszítéstől teljesen függetlenül elinduljon. Azt a számot, amit végül papírra vetsz majd, gyakran megelőzi egyfajta bemelegítő firkálás vagy rajzolgatás. Hagyj elég időt arra, hogy a szám spontán felbukkanjon.

Cikkünk Joe H. Slate és Carl Llewellyn Weschcke Ajtók előző és jövőbeli életeinkbe című könyvének segítségével készült.

Előző életeid áttekintése és tanulmányozása jelen életed legmeghatározóbb és legmegvilágosítóbb élménye lehet. Az itt bemutatott technikák segítségével azokat az előző életbeli tapasztalásaidat hívhatod elő, amelyek itt és most vannak hatással életed alakulására, belső éned fejlődésére. Olyan kérdésekre találhatsz választ a saját életeddel kapcsolatban, amelyek máskülönben kifürkészhetetlenek lennének, és amelyeken keresztül a spiritualitás ajtói nyílnak meg előtted.

Kiadja a Bioenegetic Kiadó.
Ára 2500 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.

OLVASD EL EZT IS!

  • számmisztika
  • előző életek

Ki voltál az előző életedben?

Ezt is szeretjük