Furcsa beszélő játékot vett a kisfiának: megdöbbentő, amit a figura mondott

Közkedvelt játékfigura döbbentette meg az anyát.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor a floridai Bowman család szeme fénye, a kis James megkapta Elmo figuráját, még senki sem sejtette, hogy hamarosan döbbenetes, megmagyarázhatatlan dolog fog vele történni. A beszélő figura eleinte ugyan jól működött, és semmi rendellenességet nem mutatott, de ma már tudják, valami nem volt rendben vele. A nyitott kérdés csupán az, miért.

Ennek az Elmo figurának a története egyike azon paranormális, megmagyarázhatatlan jelenségeknek, amelyek megtörténtét nevükhöz híven semmilyen reális magyarázattal nem lehet megokolni. Máig nem is sikerült senkinek.

A borzongató fordulat

A kis James imádta az Elmo figurát, ezért sokat játszott vele. Minthogy a benne lévő elemek azonban nem örökéletűek voltak, elérkezett az elemcsere napja. Itt fordult át az addig idilli történet rémes horrorba.

Az elemcsere után ugyanis az Elmo figura nem úgy működött, mint annak előtte: az addig kedves, gyerekfülre szabott mondatokat szajkózó játék ugyanis ettől a naptól csak azt ismételgette, hogy kill James, azaz öld meg Jamest. A szülők ereiben nem csoda, hogy megfagyott a vér a mondat hallatán.

- Ez nem olyasmi, amit valaha is vártam volna egy gyerekjátékból elhangozni, elképedtem, amikor mégis meghallottam - mesélte érzéseit az eset kapcsán az anya.

A szülők panaszt tettek a játékgyárnál, akik azonban ugyancsak nem tudtak erre a jelenségre mit reagálni, csupán egy ajándékkupont küldtek, mintegy kárpótlásként a családnak.

Óhatatlanul eszünkbe jut Chucky, a játék baba, mely a népszerű - igaz, fikciós - filmben szintén a gyerekre támad. Létezhet az, hogy bármilyen gonosz erő hatása alá kerüljön egy egyszerű játékfigura? Az eset mindenesetre különös, és máig magyarázat nélkül maradt. Nézd meg a következő Youtube-videón az eset kapcsán készült tévés összeállítást!

Ezt is szeretjük