Mit jelent, ha álmodban futsz? Erre számíts a jövőben

Az egyik legkellemetlenebb, egyben legfurcsább álom is, ha futsz álmodban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Senkinek sem tartozik a kedvenc élményei közé, amikor egy nyomasztó, kellemetlen vagy furcsa álomból felriad, de sajnos az éjszaka felett nem uralkodhatunk, és bizony, különösen egy stresszesebb időszakban vagy egy fárasztóbb nap után még nagyobb eséllyel jöhet egy-egy lidérces álom.

Különös vagy kellemetlen lehet például, ha az ember álmában fut. A legtöbben ilyenkor azt élik át, hogy nem haladnak, nem mozognak, hiszen a valóságban tényleg nem tudnak szaladni az ágyban. Az álomfejtők szerint azonban akad más magyarázat is.

Futás álomban

A futás, ha menekülés - valamitől vagy valakitől menekülsz, meg akarsz tőle szabadulni a valóságban. Azt vetíti előre, hogy ideje szembenézni az illetővel vagy dologgal.

A futás, ha versenyfutás - nyereményt jósol.

A futás, ha sport - monoton dolgokkal foglalkozol, vágysz a mozgalmasságra.

A futás valami vagy valaki után - az álom azt szimbolizálja, hogy valamit nagyon szeretnél elérni, vagy valakire vágysz, valakire szükséged lenne.

Ha futnál, de nem bírsz - valami valószínűleg borzasztóan aggaszt, nyomaszt, amiben fontos lenne mielőbb megoldást, kiutat találnod.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük