Úgy mutatta meg az elhagyatott helyeket a fotós, ahogyan még senki

Hátborzongató hangulat helyett egészen mást mutatnak meg a képek.

elhagyatott-hely

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sátorozásnak megvan a maga varázsa, de a legtöbben társas programként űzik, hiszen egyedül, éjszaka, egy elhagyatott helyen könnyen félelmetessé válhat az élmény.

Nem így gondolja ezt Guillaume Prugniel J, aki épp, hogy magányosan szeret kempingezni, és ilyenkor nemcsak a pihenésre, hanem a munkájára is szakít időt. A francia fotós egyik nagy projektje az elhagyatott helyszínekről készült képsorozat, ám esetében a legtöbb művésszel ellentétben nem a kísérteties hangulaton volt a hangsúly.

Elhagyatott helyek

A fotós rengeteg színes fényt használ a képei helyszínén, ezzel életre keltve a kietlen területeket, egyedi légkört teremtve. Elárulta, hogy időnként azért visz magával néhány barátot, ha különösen bonyolult felvételt akar készíteni, vagy veszélyes helyre készül. Nézz meg néhányat a fotói közül!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük