Ilyen még nem volt! Harcsa Veronika és Kulka János közös koncertje a Bárkában

December 10-én dupla Lámpafény koncert a Bárkában!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Harcsa Veronika Quartet december 10-én két Lámpafény verskoncertet ad a budapesti Bárka Színházban. Az intim hangulatú fellépéseken a XX. századi magyar költők megzenésített műveit hallhatja a közönség. A koncertek előtti hetekben a zenekar jótékonysági árverést is indít, amelynek bevételét a Bátor Tábor Alapítvány kapja meg. A koncerten Kulka János is fellép.

Dupla Lámpafény koncert

A Harcsa Veronika Quartet májusban mutatta be negyedik albumát Lámpafény címmel. A lemezen XX. századi magyar költők, Weöres Sándor, József Attila, Kassák Lajos, Nemes Nagy Ágnes, Babits Mihály, Kosztolányi Dezső, Karinthy Frigyes és Tóth Árpád verseit dolgozták fel.

A személyes hangvételű dalokat december 10-én szombaton kétszer, 18:30-tól és 21 órától hallhatja a közönség a budapesti Bárka Színházban.

Harcsa Veronika a koncertről

A dupla Lámpafény koncerten a karácsony közelsége miatt biztosan másképpen fognak hatni a dalok, és helyszín jellege miatt is jóval intimebb, bensőségesebb lesz a hangulat. Vendégül látjuk Kulka János színművészt, aki prózai szövegeket ad elő Lackfi János író-költő válogatásában.

A XX. századi magyar irodalom, a művészek és az akkori korhangulat előtt tisztelgünk azzal, hogy a dalok között a megzenésített versek szerzői és kortársaik leveleit, naplórészleteit is hallhatja a közönség. A dupla koncert másik vendége Subicz Gábor trombitás lesz, a vetítést pedig Varga Vince szerkeszti – mondta Harcsa Veronika énekesnő.

Jótékonysági árverés

Az ünnepek közeledtével a zenekar jótékonysági árverést is indít. A legnagyobb összeget ajánló licitáló egy exkluzív Harcsa Veronika Quartet ajándékcsomagot kap, amelynek része, hogy együtt vacsorázhat a teljes zenekarral. Emellett a nyertesé lesz egy névre szólóan dedikált CD-csomag az eddig megjelent lemezekkel, egy kétszemélyes, 2012-es Harcsa Veronika-bérlet, amely valamennyi előadásra érvényes, valamint két jegy a december 10-i Lámpafény koncertre a Bárka Színházba. A jótékonyági árverés bevételét a zenekar az idén tíz éves Bátor Tábor Alapítványnak ajánlja fel, amely súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak szervez ingyenes élményterápiás táborokat.

Az exkluzív Harcsa Veronika Quartet ajándékcsomagra december 5-én, hétfőn 12 óráig lehet licitálni a zenekar honlapján. Az ajándékokat a Lámpafény koncertek előtt ünnepélyesen adják át a nyertesnek.

Dupla Lámpafény koncert
Helyszín: Bárka Színház, 1082 Budapest, Üllői út 82.
Időpont: 2011. december 10. 18.30 és 21 óra
Jegy: Jegyedet itt válthatod meg!
Ezt is szeretjük