Furcsa okból gyűjtötte a férfi a kiégett villanykörtéket: csodás terve volt velük
A kreatív ötlet eredményét ma már mi is láthatjuk. Nézd meg a különleges, DIY karácsonyfadíszeket!

disz
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karácsony közeledtével sokakat megihlet az ünnepi készülődés hangulata, és arra adják a fejüket, hogy saját készítésű ajándékokat vagy éppen díszeket gyártsanak. A kreatívkodók közt vannak olyanok, akik ilyenkor arra is figyelnek, hogy a műveik újrahasznosított dolgokból készüljenek, ezzel két legyet ütve egy csapásra, és védve a környezetet is.

David Irvine is erre törekedett, amikor kiégett villanykörtékből csodálatos karácsonyfadíszeket varázsolt. Összegyűjtötte az elhasznált izzókat, majd kézzel megfestette őket, egyik oldalukra egy karácsonyi jelenetet, a másikra pedig márványos hatású hátteret kreálva. Művei itt meg is rendelhetők, és most mi is megmutatjuk őket!

disz-5

Az üres palack is érték!

A Coca-Cola a hulladékok szelektív gyűjtésére indít szemléletformáló kampányt. Az itthoni palackjaik már 100%-ban újrahasznosíthatóak, ezért fogyasztóikra is számítanak, hogy minél kevesebb hulladék végezze a természetben, és minél több újrahasznosulhasson.  A jatek.coke.hu/ oldalon ehhez nyújtanak segítséget, a nyereményjátékban pedig a fenntartható ajándékokért lehet játszani.

Promóció

Ezt is szeretjük