Szeresd a hétfőt! És legyen Tiéd egy iPad Air vagy egy különleges ébresztőóra!
Minden hétfőn nyeremény vár rád, ha a Cvonline.hu oldalon játszol. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Töltsd fel, vagy frissítsd önéletrajzod április 30-ig a Cvonline.hu-n, hogy
tiéd legyen egy iPad Air és egy dizájn kávéfőző! Ha még nem tetted, regisztrálj a Cvonline.hu oldalán Ha már regisztráltál, lépj be a profilodba!

De ha ez nem lenne elég, játssz velünk Facebookon a heti nyereményekért!
Minden hétfőn egy kérdés és egy nyeremény, amivel biztosan megszereted a hétfőket!

Válaszolj a kérdésre, amit hétfőn teszünk közzé, és nyerj akár minden hétfőn egy különleges ébresztőórát április 30-ig, hogy jól induljon a hét. Minden hétfőn felteszünk egy kérdést a Facebook oldalunkon! Akik vasárnap éjfélig helyesen válaszolnak, részt vesznek az adott heti nyeremény sorsolásán.

Miért érdemes kitölteni a Cvonline.hu által felkínált önéletrajz adatlapot?

  • A Cvonline.hu által kínált adatlap kitöltésével láthatóvá válsz a munkaadóink előtt, és így az önéletrajzod.
  • alapján megkereshetnek neked szóló állásajánlatukkal.
  • Adatlapod folyamatos frissítésével jelzed a munkaadóink felé, hogy aktív álláskereső vagy.
  • Az űrlap kitöltésével egy komplett, személyre szabott önéletrajz mintád lesz, amit bármikor használhatsz.
  • Kitöltött adatlapoddal részt veszel nyereményjátékunkban.

Mitől lesz tökéletes az önéletrajzod?

Először is gyűjtsd össze, hogy ki is vagy, és hogy mit csináltál eddig. Írd össze az eddigi összes munkahelyedet, és minden feladatodat bullet pointokba szedve. Ezen belül gondolkodj el rajta, milyen eredményeket értél el. Ez afféle ömlesztett önéletrajz, amit egy állásportálra is feltölthetsz, ha az eddig általad végzett összes területen keresel lehetőségeket. Bármikor szükség lehet egy hirtelen összerakott önéletrajzra. Ebből bármikor kihúzhatod a nem odaillő részeket.

Az önéletrajzokat mindig az adott álláshirdetéshez igazítjuk. Tehát az ömlesztett információkból húzzuk ki az irrelevánsakat, és azokat hagyjuk benne, ami az adott pozícióhoz értékes tartalmat jelent.

Használj kulcsszavakat! Azaz nézd meg, milyen elvárásokat támaszt a munkaadó a tökéletes jelölttel szemben, és használd ezeket a szavakat a pályázatodban. Különösen azoknál a pozícióknál, melyekre nagy a túljelentkezés, a HR-es szeme radarként keresi az értékes tulajdonságokat. Könnyítsd meg a dolgát, ha kell, finoman ki is emelheted ezeket a szavakat.

A legfontosabb információk kerüljenek előre. Ez azt jelenti, ha már több éves munkatapasztalatunk van, ne tedd a személyes információk után a tanulmányainkat - kivéve, ha épp a tanulmányaid miatt pályamódosítást tervezel -, kezdj a jelenlegi vagy legutóbbi állásoddal. Ha pályakezdő vagy, ragaszkodj az iskolák elsőségéhez, de a gyakorlat - ami kapcsolódik az adott pozícióhoz – minden oda nem illő diákmunkát előzzön meg!

A legtöbbször nem is értjük, hogy küldhettük el hibával vagy elírással a pályázatunkat. Ezt megelőzendő mindig kérj meg két ismerőst, hogy nézze át a kinyomtatott cv-t, nehogy baki maradjon benne.

Ezt is szeretjük