Ezek a cuki idősek az egész világnak megmutatják, hogy a jókedv 70 felett is ragadós
A fotós bebizonyította, hogy nem számít, mennyi idős valaki, a lelke mélyén sosem nő fel, és ugyanúgy önfeledten örülhet, akár egy kisgyerek.

idos cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakat a világból is ki lehet űzni a fotózkodással, mert nem szívesen pózolnak, pláne művigyorral a kamerának. Ám a szívből jövő mosoly mindenkinek jól áll, egy tehetséges fotós pedig megmutatja, hogy még a legidősebbeknek is.

Az orosz Ilya Nodia különleges projektbe kezdett a mosolygás világnapja alkalmából. "A mosoly sosem megy ki a divatból" fotósorozatához több idősek otthonába is ellátogatott, hogy megörökítse a nyugdíjasok örömteli énjét.

Cuki mosolygós fotókat lőtt az idősekről

Nodia szent meggyőződése, hogy nem a ruha teszi az embert, sokkal inkább a mosolya és az életigenlő csillogás a szemében. Legyen valaki 10 vagy 70, vagy akár 85 éves. Innen jött az ötlet, hogy felkeressen pár otthont, majd néhány órára átalakítsa a lelkes modellek szobáját fotóstúdióvá. Akik egyébként nagyon izgatottak voltak, és mindent elkövettek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a képeken. Ez szemmel láthatóan sikerült, hiszen a fotók végtelenül szerethetőek lettek.

Nyitókép forrása: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük