Karácsonyi pulcsiban feszít a magyar közutasok kutyusa: nézd meg, milyen cuki!

Igazán imádni való fotók kerültek ki a Magyar Közút Facebook-oldalára.

Csúnya pulcsiban a közutasok kutyusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazán imádni való fotók kerültek ki a Magyar Közút Facebook-oldalára.

A képeken Emká, a közutasok mentett kutyusa látható egy szemrevaló karácsonyi csúnya pulcsiban. 

Csúnya pulcsiban a közutasok kutyusa

Idén december 16-án a Csúnya karácsonyi pulcsiban a Gyermekgyógyítókért 2022 kampány keretein belül ismét csúnya karácsonyi pulóvereket vesznek fel a kampányt támogatók. 

Idén már ötödik alkalommal rendezik meg a Gyermekgyógyítók a csúnya pulcsis kihívásukat a daganatos gyermekek boldogabb karácsonyáért. 

Ebben az évben a Magyar Közút mentett kutyusa, Emká is csatlakozott a kihíváshoz, és zseniális fotók is készültek róla. 

Az év legmókásabb jótékonysági kampányának az a célja, hogy a daganatos gyermekek méltó körülmények között gyógyulhassanak, és az őket gyógyító orvosok és ápolók a lehető legkorszerűbb műszerekkel gyógyíthassák a csöppségeket.

A szervezők szeretnék, hogy az esemény egy országos mozgalommá nője ki magát, ami egyszerre közösségépítés, kiszakadás a karácsony előtti hajtásból és egy fontos ügy támogatása is. 

A Gyermekgyógyítók idén egy No Isolation nevű eszközre gyűjtenek, ami segít a központjaikban kezelt, iskolai közösségből kiszakadt gyermekeknek, hogy úgy érezzék, ők is ott ülnek az iskolában a barátaik között. Az eszköz segítségével láthatják az osztálytársaikat, beszélhetnek is velük, jelentkezhetnek, és válaszolhatnak a tanáraik kérdéseire is, olvasható az esemény Facebook-oldalán

A cikk az ajánló után folytatódik

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Aki csatlakozni szeretne a kampányhoz, az viseljen a mai nap karácsonyi csúnya pulcsit, küldjön egy SMS-t a Gyermekgyógyítók szeretetszámára, hogy 500 forinttal támogassa a munkájukat. Ehhez a 49-es kódot kell elküldeni a 13600-as telefonszámra.

Vegyél példát Emkáról, és viselj ma te is csúnya pulcsit, aztán #csunyapulcsibansegitek hashtaggel tölts fel magadról egy képet a pulóverben a Facebook- vagy az Instagram-profilodra. 

10 igazán ronda karácsonyi pulcsi, ami annyira csúf, hogy már szép

A csúnyapulcsi-kultusz lényege, hogy minél giccsesebb, színesebb, ízléstelenebb darabban parádézhassunk az ünnepek alatt.

10 igazán ronda karácsonyi pulcsi, ami annyira csúf, hogy már szép

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük