10 igazán ronda karácsonyi pulcsi, ami annyira csúf, hogy már szép

A csúnyapulcsi-kultusz lényege, hogy minél giccsesebb, színesebb, ízléstelenebb darabban parádézhassunk az ünnepek alatt.

cover-csunya-pulcsi-ok

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2001-ben a Bridget Jones naplója című filmmel megérkezett a ronda pulcsik kultusza. Marc Darcy rénszarvasos, kötött szvetterének hála az ízléstelen, karácsonyi ihletésű rucik szerte a világon divatosak és menők lettek.

Bár Amerikában és Angliában a film megjelenése után szerveződtek az első ilyen tematikájú bulik és céges partik, az ötvenes években az Egyesült Államokban már előszeretettel hordtak hasonló holmikat, Bill Cosby komikus is gyakran mutatkozott nevetséges szvetterekben a Cosby Show-ban. Ez a különös szokás hazánkban csak néhány éve lett menő.

December 16-án tartják nem hivatalosan a csúnya pulcsik világnapját, így aki igazán bevállalós, a munkahelyen is megjelenhetett egy mókás, akár saját kezűleg készített darabban, de nagy divatja van a közös karácsonyi fotókon is. Az alábbiakban mutatunk tíz kreációt, melyek tökéletesen megfelelnek erre a célra, és abszolút vállalhatók, mi egyenesen imádjuk őket!

Borítókép és ajánlóképek: BuzzFeed, Getty Images Hungary.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük