Így lehet felejthetetlen a csókod: 3 szabály, amit tarts szem előtt

A jók csók örök és feledhetetlen. Sajátítsd el te is a csókolózás technikáját!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csókolózás tudomány, még akkor is, ha nincs bevált recept arra, hogy mitől lesz egy csók tökéletes.

Természetesen sok múlik a személyen, akivel váltod, ahogyan a helyszínen is, de a legfontosabb az a technika, ami gyakorlással könnyen meg lehet tanulni. Ez biztosan olyan tananyag, amit szívesen sajátítasz el!

Lépésről lépésre haladj

A legfontosabb, hogy ne támadd le a srácot és erőszakold magad rá, akárcsak egy vákuumszívó. Mindenekelőtt jelezd számára a közeledésedet, érintsd meg a nyakát vagy az arcát, hogy tudja, mi következik. A csók mindig induljon apró kis puszikkal az ajkakra, majd folytatódjon akár kisebb harapdálásokkal, ezután vond be egyre intenzívebben az ajkaidat és persze az övét is, végül - ha már a srác is ráérzett a dolgokra - mehet minden, ami belefér.

Ne fogd magad vissza, a pasik szeretik, ha egy lány kezdeményező és merész, ugyanakkor ne ess át a ló túlsó oldalára, mert a túlzott rámenősség és a másik megerőszakolása szájon keresztül egyáltalán nem vonzó. A hosszú intenzitás és a csók elnyújtása sokkal kellemesebb, mint ha durván nekiesel a szájának és szétmarcangolod.

A technika

Vannak pasik, akik kifejezetten szeretik a kóstolgatást, mások a francia csókot részesítik előnyben. Nyisd ki résnyire a szádat, picit meg is nyalhatod az ajkaid - ettől a srácok egy csapásra beindulnak -, ezután hagyd, hogy az ajkaitok összesimuljanak. Ha úgy érzed, ennél azért tovább is mehettek, akkor gyengéden simítsd végig a nyelveddel a srác felső ajkát, ezzel is jelezve, hogy többre vágysz, majd kalandozz be a szájába, és ízleld meg a nyelvét is.

Rossz csók elméletben nem létezik, azonban van néhány dolog, amivel könnyen el lehet szúrni a dolgot. Az egyik ilyen, hogy túlzottan görcsösen próbálkozol, és emiatt összekoccannak a fogaitok, vagy véletlenül erősebben megharapod, és fájdalmat okozol neki. A másik, hogy nem kontrollálod a nyelvedet, és a fogsorát is letisztogatod, mintha a fogorvosi székben ülne.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Illetve fontos szempont az is, hogy ne viselkedj úgy, mint egy aranyos kiskutya, aki mindent beterít nyállal, ez visszataszító, és nem is attól lesz jó a csók, hogy a srác egész arcát be szeretnéd kapni.

Szexuális együttlét

Ha már régóta együtt vagy a pároddal, akkor előbb-utóbb a szex is téma lesz közöttetek. Segítünk, hogy ne legyen annyira rémisztő az első alkalom!

Várd ki a megfelelő alkalmat!

A csókolózás technikájának elsajátítása már fél siker, de nem csak ezen múlik, hogy felejthetetlen csókpartnerré válj. A megfelelő alkalom kivárása is fontos, mert annak ellenére, hogy a srácok szeretik a merész lányokat, az belőlük is ellenérzést vált ki, ha valaki erőszakosan nyomul. Ezért várd meg, amíg olyan körülmények közé keveredtek, ahol belefér az a bizonyos csók.

Lehet ez akár egy buliban vagy egy romantikus séta alkalmával, a lényeg, hogy egy hullámhosszon legyetek, ezt kiolvashatod a pasi tekintetéből. Ha görcsösen várod a pillanatot, akkor sohasem fog elérkezni, ezt jegyezd meg!

Ezt is szeretjük