Álomszép helyek, ahol jó lehet élni: csodás otthonokba nézhetsz be a népszerű Instagram-oldalon
Az Instagram-oldalon olyan otthonok, tájak fotói szerepelnek, amik elképesztően szépek és hívogatóak.

GettyImages-1199472283
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne képzelte volna már el magának az ideális otthont? Ezeket a képeket elnézve úgy tűnik, voltak, akik igazán nagyot álmodtak, és meg is valósították elképzeléseiket, mi pedig gyönyörködhetünk bennük. 

Ruben Ortiz és Katty Schiebeck, a Katty Schiebeck lakberendező stúdió alapítói gondozták a Somewhere I Would Like To Live nevű Instagram-fiókot, ami igazi csemege a lakberendezés rajongóinak és bárkinek, aki szeret esztétikus dolgokat nézegetni.

Álomszép helyek, ahol jó lehet élni

Ha egy ember nagyvárosi életet él, valószínűleg tudja, milyen érzés bérelni egy túlárazott stúdiólakást, megosztani egy albérletet lakótársakkal, vagy bezsúfolnia magát egy szekrényméretű lakásba, amiben legszívesebben egy percet sem töltene. A földön egyre többen találják magukat apró lakásokban, amelyek akár 10 négyzetméteresek is lehetnek. Ilyenkor szép képeket nézegetni álomszerű otthonokról felér egy frissítő levegővétellel. 

Az ideák világában az olvasókuckó pont így nézhet ki.

Egy pihentető alvás egy fehér álomvilágban? Ebben a hálószobában az embernek nem is kell a fellegekbe képzelnie magát elalvás előtt, mert már ott van.

 Ha valaki a letisztultság és minimalizmus szerelmese, ugyanakkor fontos neki az esztétikus, harmonikus látvány, ezt a szobát minden bizonnyal szívesen elfogadná.

Lélegzetelállítóan gyönyörű. Már maga a látvány is hihetetlenül megnyugtató. 

Ha az ember a természet lágy ölén akarja érezni magát, akkor egy ilyen nappali ideális választás.

A Vízesés-házat az organikus építészet csúcsának tartják

A nyaralónak tervezett, vízesés fölé elhelyezett ház sikere a természet és az építészet harmonikus kapcsolatában rejlik.

Ezt is szeretjük