Kellemesen ellazítanak ezek az álomszép hálószobák: dekoratív, mégis megnyugtató ötletek a falra

Ha a hálószoba hangulatos, kellemes, akkor igazán pihentető az alvás.

Hálószobafal-ötletek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nincs jobb környezet a pihenéshez, mint egy kellemes, csendes, saját ízlésünkhöz illő hálószoba. A fal meghatározó az összképben, noha a legtöbben nem is gondolnák, mennyire jelentős.

A csupasz, díszítetlen fal kopár, egyhangú, lehangoló látvány, és az egész szoba hangulatát meghatározza. Ezzel szemben egy jól eltalált faldekoráció lelket ad a helyiségnek. Egy melegséget árasztó burkolat, valamilyen tetszetős minta, egymással harmonizáló színek, meglepő dekorációs elemek, esetleg klasszikusok némi csavarral - egy csokor ötlet, melyből tucatnyi másik születhet, és az unalmas, jellegtelen térből álomhálószoba válik. A jó faldekoráció az egész teret átvarázsolja, és aludni térni valóban kellemes élmény, relaxáló érzés lehet.

Hálószobafal-dekorációk

A következő képeken adunk némi inspirációt hálószobafalakhoz: az egyszerűbbtől a színesig, a moderntől a klasszikusig.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük