Zsebkendőnyi fürdőszobák, amelyeket csodásan rendeztek be: ilyen harmóniában feltöltődés egy zuhany

Ha a fürdőszoba kicsi, akkor is lehet kényelmes.

kicsi-furdo

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem baj, ha a fürdőszoba kicsi - gondolják sokan, hiszen egyesével, kis ideig vagyunk ott, ám a berendezése mégis okozhat fejfájást.

Bármilyen helyiségről is legyen szó, ha kicsi, az az elsődleges cél, hogy minél több teret spóroljon meg az ember. Természetesen ezt úgy kell kivitelezni, hogy közben minden szükséges holmi bekerüljön, és kényelmes legyen a fürdő használata. Ez nem mindig egyszerű: érdemes alaposan átgondolni, milyen helyzetben kerüljenek be a berendezési tárgyak, milyenek legyenek, és hasznos néhány optikai csalást is bevetni. Lehet játszani a mintákkal, akár a járólapon, akár a falburkolaton, de a színek is meghatározóak lehetnek.

Kicsi fürdőszoba berendezése

A következőkben nyolc kis területű fürdőt mutatunk meg: tulajdonosaik ügyesen trükköztek, így zsebkendőnyi fürdőszobák nagyobbnak hatnak. Ilyen harmóniában feltöltődés egy zuhany!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük