Így lesz mesés pihenőhely a legparányibb erkély: 10 ötlet, amivel könnyen és olcsón feldobhatod

Ha kicsi erkélyed van, akkor is lehet hangulatos pihenőhely.

cover-erkely

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy udvar aranyat ér, de az, aki társasházban él, legfeljebb egy erkélynek örülhet. Érdemes kihasználni: ha zsebkendőnyi is, nagyon kellemessé formálható, akár kevés pénzből is.

Érdemes például szétnézni a használt holmik lelőhelyein, bolhapiacokon, illetve internetes adok-veszek oldalakon, ahol sokféle erkélybútorra lelhet az ember. A bútoráruházakban, hipermarketekben, például az IKEA, a Tesco vagy az Auchan polcai közt az időszaki és állandó kiárusításokon ugyancsak kevés pénzért lehet hozzájutni akár berendezési tárgyakhoz, akár textilekhez vagy szőnyeghez. Hasonlóképpen érdemes követni az olcsó, mégis dekoratív kiegészítőket áruló üzletek, például a Pepco vagy a KIK kínálatát, ahol szép fényfüzérek, lámpások, kaspók és textilek is elérhetők. Aki keres, az talál: az erkély pedig olcsón szépülhet.

10 kicsi erkély inspirációként 

A következő képeken kis alapterületű erkélyeket mutatunk. Figyeld meg, milyen a hangulatuk, és meríts ihletet: egy-egy tippel is segítjük a kis költségvetésű erkélyszépítésed!

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük