Előtte-utána képeken 8 sivár, jellegtelen hálószoba, ami igazi csoda lett: ezekben lehetetlen rosszat álmodni

Ugyanaz a nyolc helyiség, mégis elképesztő a változás a hálószobákban.

Előtte-utána hálószoba
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mi értelme foglalkozni a hálószoba belterével, amikor ott csupán alszik az ember? Sokan teszik fel a kérdést, pedig a válasz egyértelmű.

Egyfelől ez az a helyiség, amelyet elalvás előtt utoljára látunk. Itt hangolódunk a pihenésre, így ha a szoba nem kellemes, negatív érzelmek cikázhatnak bennünk, ami rányomhatja a bélyegét az éjszakára is. Másfelől az, hogy milyen a hálószoba, megalapozza a napunkat, ugyanis ennek a helyiségnek az atmoszférája leng körbe bennünket, amikor reggel felébredünk. Kár lenne tehát elhanyagolni, érdemes a legreménytelenebbnek tűnő beltérrel is kezdeni valamit. Sokat jelenthet a textilek cseréje, egy szobafestés, de olykor a bútorcserét sem lehet elmulasztani.

8 újragondolt hálószoba

A következő előtte-utána fotókon nyolc olyan hálószobát mutatunk meg, amelyekkel csodát műveltek: inspirálódj, és alakítsd át te is a hálód, hogy kellemes pihenés és szép ébredés várhasson mindennap!

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük