Megszületett a magyar sorozatsztár első kisfia

A mama nem is lehetne boldogabb

Csifó Dorina szombaton világra hozta első kisfiát, Vincét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csifó Dorinának megszületett első gyermeke, Vince. Szinte hihetetlen, hogy az egykori lázadó sztár ma már ifjú anyuka. 

Dorina 24 éves, és több mint egy éve boldog házasságban él kisfia édesapjával, Viktorral, akivel 19 éves kora óta együtt járt.

Kisfiú lett

Szombat délelőtt 10 óra 40 perckor megszületett Vince, akire már nagyon várt az anyukája. Dorina félt a császármetszéstől, de szerencsére természetes úton világra tudta hozni az 54 centiméter hosszú, 3540 grammos kisbabát. Viktor, az újdonsült édesapa jelen volt a szülésnél.

Már péntek reggel óta a kórházban várakoztak, de minden rendben volt. Komplikáció nem lépett fel, az egyetlen dolog, ami miatt aggódtak a szülés szempontjából, az Dorina kicsi és törékeny termete volt, de az apró lány jól vette az akadályt.

Régi álma vált valóra

Csifó Dorina úgy gondolja, egy lány akkor válik igazi nővé, amikor gyermeke születik. Már alig várta, hogy világra jöjjön a babája, de a terhességet is élvezte, mert ezen idő alatt volt ideje felkészülni az anyaságra. 

Dorinának már akkor teljesült az álma, amikor megtudta, hogy a kis Vince úton van, és most végre a kezében is foghatja a kisbabáját. Egy korábbi nyilatkozata szerint nem akart addig szülni, míg Vince szobája el nem készül, de a gyermeklak kész lett, így ez is az anyuka kívánsága szerint alakult.

Jól viselte a terhességet

Az egykori Noémi még a nyáron elmondta, szerencsés helyzetben van, mert nem viseli nehezen a várandósságot. Csak bizonyos testhelyzetekben adódtak kellemetlenségek: vagy légszomja volt, vagy a kis Vince érezte magát kényelmetlenül, és ezt az anyukája tudtára is adta egy kis rugdosódással. Dorina nem szedett fel túl sok kilót, ennek ellenére sokan már a nyár közepén azt hitték, lassan meglesz a kicsi.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük