Milyen betűkből áll a családneved? Ezt vonzza be az életedbe

A családnévből kiszámolható a névszám, amely - mint minden szám - valamilyen energiát hordoz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vajon jó vagy éppen balszerencse kísér utadon életed során? Eseménydúsak, kalandosak vagy nyugalmas lesznek napjaid? Várhatóak nagy fordulatok? Talán nem gondoltad volna, de mindebben az ezotéria szerint meghatározó szerepe lehet családnevednek. Nem is csoda, hiszen a gyökereidről van szó.

Családneved betűkből tevődik össze, a számmisztika szerint pedig minden betű egy-egy számnak feleltethető meg. Ez képezi a névszám-számolás alapját. A következő táblázatból keresd ki, családneved betűi mely számoknak felelnek meg. Az ékezetes betűket ékezet nélküli verziójukban keresd, a kettős betűket szétbontva.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Ha megvagy, kezdd el a számolást: add össze a számokat, illetve a kapott eredmény számjegyeit, majd azokat is újra mindaddig, amíg egyjegyű számot, vagy 11-et, 22-t vagy 33-at nem kapsz. Utóbbi három szám mesterszám, amit nem kell tovább egyszerűsíteni.

Például: ha családneved Kiss, így kell számolnod: 2+9+1+1=13, 1+3=4.

Ha férjnél vagy, fontos, hogy a lánykori családneveddel számolj, hiszen a családnevedből eredő sorsodra irányul a számmisztikai elemzés. Ha férjezett nevedből eredő sorsodra vagy kíváncsi, korábbi cikkünkért kattints ide.

Mit jósol neked a családneved?

Keresd ki a listából a kapott számot, és olvasd el a jóslatot!

1 - életed boldog és harmonikus lehet, fontos szerepet kaphat benne a család. 180 fokos fordulatok nem, de jelentős és egyben pozitív fordulatok várhatnak.

2 - számodra mindig fontosak lehetnek az érzelmek. Nagy szerelmek és bizony csalódások is várhatnak, de a végén egy férfi mellett tartós boldogságban lehet részed.

3 - az életedben lehetnek olyan kihívások, amelyekkel elsőre nehéznek tűnhet megbirkózni, de a sors mindig nyújtja majd feléd a kezét, és kisegít a bajból.

4 - nyugalmas, harmonikus életet jósol neked a családneved száma. Ez ugyanakkor nem egyenlő az eseménytelenséggel: lesznek izgalmas periódusok.

5 - szomjazhatsz az újra egész életedben, ezért sok kaland, izgalom, utazás várhat. Sokfelé járhatsz, sokat tanulhatsz. Életed akár egy kalandregény.

6 - a szeretet számodra a mindenkori lelki táplálék. Életedben meg is kaphatod ezt másoktól, és lehetőséged van másokat is szívből szeretni. Ez nagy áldás.

7 - a szellemi értékek életedben fontosak lehetnek, és ha a tudásszomjad befekteted, sokra viheted az életben. Nem kizárt az oktatás mint életfeladat.

8 - sikeres életet ígér neked a számmisztika. Karriered felívelő, anyagi helyzeted pozitív és stabil lehet. A sikerélmények mindig tovább fokozhatják lelkesedésed.

9 - nagy szerencséd, hogy a számodra fontos harmóniát sikerrel megteremtheted. Családod szerető, biztos hátteret, nyugalmat teremt életedben.

11    - annak ellenére, hogy lehetnek megpróbáltatások az életedben, sohasem törsz meg, csak erősödsz általuk. Életed egy hosszú tanulási folyamat.

22 - meg kell tanulnod hinni magadban, ez a kulcsa annak, hogy megtaláld a belső harmóniát. Megérzéseid mindig segíthetnek az utadon, ahogyan a szerencse is.

33 - sorsod mérföldkövei mindig happy endként jelennek meg életedben, és nyitnak új, még izgalmasabb és még boldogabb fejezeteket.

Ezt is szeretjük