Milyen a szerelmi karmád? Születésed időpontja elárulja

Kalkulátorunkkal kiderítheted, születésed ideje szerint mi a kínai jegyed, amely elárulja karmád.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Számtalan csalódáson vagy túl, és nem érted, miért kellett őket megélned? Szeretnéd tudni, mit kell belőlük megtanulnod? Esetleg belül érzed, jár neked a boldogság, de kíváncsi vagy arra is, hogy miért? A karma elárulja a válaszokat.

Szerelmi karmád megismeréséhez kínai horoszkópod szükséges, melyet ha nem ismersz, kalkulátorunkkal kiszámoltathatod. Írd be, mikor születtél, majd ha megvan a jegyed, keresd ki lent, és olvasd el a neked szóló leírást!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Karmád szerint előző életedben végtelen bizalommal lehettél párod felé, ám valószínűleg ő visszaélt ezzel, így a jelenlegi inkarnációdban igen bizalmatlan lehetsz másokkal, és kedveseddel kiváltképp. Emiatt lehetnek kapcsolati nehézségek, de ha tudatosan tanulsz bízni a másikban, karmád engedhet tiszta lappal indulni. Ettől a fordulóponttól kezdve felhőtlen boldogság vár.

Bivaly

Előző inkarnációdban az élet élvezete, a szórakozás, a mának élés lehetett számodra a legfontosabb dolog, mostani életedben éppen ezért arra tanít a karma, hogy milyen a másik oldalon állni. Te a klasszikus elvekhez ragaszkodhatsz, de kapcsolataidban rendre olyannal találkozhatsz, aki kevésbé fogja fel komolyan az életet. Lehetnek csalódásaid, de a végén az igazi fog várni.

Tigris

Kapcsolataidban szenvedélyes és ragaszkodó lehetsz, érzelmeidnek gyorsan és leplezetlenül adhatsz hangot. Mindez oda vezethető vissza karmád szerint, hogy előző életedben nem nagyon lehettél hajlandó ezekről beszélni. Most a nagy érzelmek kifejezése azonban gyorsabb tempót diktálhat, mint partnered szeretné, erre vigyázz! Lassan járj, tovább érsz: a szerelemben is igaz!

Nyúl

Előző életedben olyan ember lehettél, aki szomjazta, hogy irányíthasson az élet minden területén, így a szerelemben is. Akkori domináns éned miatt karmád most azt diktálja, hogy éld meg a másik oldalt is. Most visszahúzódóbb lehetsz, és párod kezébe adhatod a gyeplőt. Fontos megtanulnod, hogy a kettő közti arany középút a jó. Ha ez sikerül, szívügyeid szépen alakulhatnak majd.

Sárkány

Korábbi inkarnációdban valószínűleg nem kaptál sok figyelmet a férfiaktól, ám mostani életedben bőven kijuthat ebből. Bármerre mész, rád szegeződhetnek a szemek, a párra lelés viszont azért lehet nehéz, mert nehezen oldódsz fel, ha közelebb kerül hozzád valaki. Előzőleg valószínűleg ha mégis lett párod, túl hamar megnyíltál. Meg kell tanulnod bízni, és boldog szerelem vár.

Kígyó

Hihetetlenül romantikus típus lehetsz, gyorsan szerelmes leszel. Karmád szerint korábbi életedben ennek az ellenkezője lehetett igaz, párodnak nem viszonoztad az érzelmeit. Most hajlamos lehetsz a féltékenységre, ami ugyancsak ebből fakad. Akkori párod ugyanis hű lehetett hozzád, de te nem, most ezért félhetsz a megcsalástól. Meg kell tanulnod bízni, és minden rendben lesz.

Előző inkarnációdban igen szemérmes lehettél, már-már túl szemérmes, illetve visszahúzódó, különösen a szerelem terén, de lehetett valakid, aki éppen az ellenpólusod volt. Most a karma megmutatja neked, milyen a másik oldal. Természeted nyughatatlanabb, véred szinte pezseghet. Feladatod, hogy szolidabb pároddal közös nevezőre juss, és értékrendeteket összeillővé csiszoljátok.

Kecske

Nem lehettél könnyű eset előző életedben, mivel kapcsolataidban feltehetőleg sem a problémákat nem akartad megbeszélni, sem a hűségesség nem jellemzett. Most a karma törvényei szerint jó eséllyel meg kell tanulnod, milyen egy ugyanolyan párral lenni, mint te voltál, holott ezúttal hű és szerető társ lehetsz. Az út rögös, de megéri végigjárni.

Majom

A karma ebben az életben arra tanít a szerelemben, hogy milyen fontos emberi érték a megbízhatóság, és mennyire fontos mások kedvében járni. Korábbi életedben ugyanis nem nagyon lehetett rád számítani valószínűleg, illetve lehetett egy-két kilengésed is a kapcsolataidban. Jelen életedben eme értékek képezhetik nálad az alapot. A mellett az ember mellett leszel boldog, aki ugyanezeket az elveket vallja.

Kakas

Előző életedben megbízható, szerető társ lehettél, de párod nem viszonozhatta ezt, és sohasem érthetted, miért nem képes változni. A karma most megmutatja neked, hogy ez miért is nehéz. Számodra jelen életedben a megállapodás, a tartós kapcsolat kihívásai erőpróbát jelenthetnek. Ha azonban sikerül, akkor diadalt arattál, és örömteli kapcsolat vár.

Kutya

Karmád szerint korábbi életedben kicsapongó életet élhettél, ezért most úgy születtél erre a világra, hogy számodra egy kapcsolatban mindenekfelett fontos a hűség. A féltékenység gyakorta kínozhat, így tapasztalod meg, mit élhetett meg előző életbeli párod. A lecke ugyanakkor egyszer véget ér, és felhőtlen és túlcsorduló boldogság vár.

Disznó

Előző inkarnációdban párod talán rossz tapasztalata okán igen kritikus lehetett veled, és ettől szenvedhettél. Jelen életedben viszont magad is kritikusabb lehetsz a kelleténél. Így tanít a karma, hogy nehéz, de fontos a másik ember szempontjait is megérteni. Amint megtanultad ezt, szerelmi életed örömteli és kiegyensúlyozott lesz.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük