Nem is tudod, mennyit mond rólad másoknak, melyik ujjadon hordod a gyűrűd

Ha többön is, vagy egyiken sem hordasz, az is beszédes.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyűrű - mint ékszer - nemcsak egyszerű kiegészítő, de személyiségünk tükörképe is. Nemcsak stílusa miatt jelenthető ez ki azonban, hanem azért is, mert az, hogy melyik ujjon viseli valaki a gyűrűjét, árulkodó mások számára a személyisége tekintetében.

Éppúgy árulkodó lehet az is, ha valaki nem visel, vagy több ujján is visel gyűrűt. Te melyik ujjadon viseled a tiédet? Olvasd el, mi jellemezhet más emberek szerint ez alapján!

Melyik ujjadon viseled a gyűrűd?

Gyűrűsujj - érzelmes, emberszerető, társasági embernek láthatnak. Eljegyzési vagy házassági gyűrűd viselése hűséged és párod iránti elkötelezettséged jele.

Középső ujj -  tisztában lehetsz azzal, hogy milyen fontos a becsületes és szorgalmas munka, amelynek megvan az anyagi eredménye. Dolgos, szorgalmas embernek ismerhetnek.

Mutatóujj - céltudatosság, akaratérvényesítés, határozottság jellemez, és a külvilág felé is jelzed, hogy erős akaratú vagy.

Mit árulnak el rólad az ujjaid? Nézd meg a hosszukat, és kiderül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Hüvelykujj - úgy ismernek, mint aki erős egyéniség, és szívesen van a  középpontban. Egyéniségedet, egyediségedet mások számára nyilvánvalóan igyekszel kiemelni.

Kisujj - érzékiséget sugárzol. A testi örömök, beleértve a szexualitást, nálad valóban központi szerepet tölthetnek be. Szívügyeid szenvedélyességét mások irigyelhetik.

Nem viselek gyűrűt - természetesség, szabadságvágy és egyszerűség jellemezhet mások szerint.

Több ujjamon is van - személyiséged szerteágazó lehet mások szerint, különlegességedet pedig mutatni akarod, ennek eszközei a gyűrűid.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük