Nem is tudod, mennyit mond rólad másoknak, melyik ujjadon hordod a gyűrűd

Ha többön is, vagy egyiken sem hordasz, az is beszédes.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyűrű - mint ékszer - nemcsak egyszerű kiegészítő, de személyiségünk tükörképe is. Nemcsak stílusa miatt jelenthető ez ki azonban, hanem azért is, mert az, hogy melyik ujjon viseli valaki a gyűrűjét, árulkodó mások számára a személyisége tekintetében.

Éppúgy árulkodó lehet az is, ha valaki nem visel, vagy több ujján is visel gyűrűt. Te melyik ujjadon viseled a tiédet? Olvasd el, mi jellemezhet más emberek szerint ez alapján!

Melyik ujjadon viseled a gyűrűd?

Gyűrűsujj - érzelmes, emberszerető, társasági embernek láthatnak. Eljegyzési vagy házassági gyűrűd viselése hűséged és párod iránti elkötelezettséged jele.

Középső ujj -  tisztában lehetsz azzal, hogy milyen fontos a becsületes és szorgalmas munka, amelynek megvan az anyagi eredménye. Dolgos, szorgalmas embernek ismerhetnek.

Mutatóujj - céltudatosság, akaratérvényesítés, határozottság jellemez, és a külvilág felé is jelzed, hogy erős akaratú vagy.

Hüvelykujj - úgy ismernek, mint aki erős egyéniség, és szívesen van a  középpontban. Egyéniségedet, egyediségedet mások számára nyilvánvalóan igyekszel kiemelni.

Kisujj - érzékiséget sugárzol. A testi örömök, beleértve a szexualitást, nálad valóban központi szerepet tölthetnek be. Szívügyeid szenvedélyességét mások irigyelhetik.

Nem viselek gyűrűt - természetesség, szabadságvágy és egyszerűség jellemezhet mások szerint.

Több ujjamon is van - személyiséged szerteágazó lehet mások szerint, különlegességedet pedig mutatni akarod, ennek eszközei a gyűrűid.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük