Filmre vették elvesztett kutyájuk szellemét: közel 140 ezren megosztották a videót

Az angliai Kennedy házaspár videója futótűzszerűen terjed.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Barry és Christine Kennedy egy lancashire-i pár, akik állításuk szerint elvesztett kutyájuk szellemét vették videóra. A kutya, Mutley szép kort ért meg, 18 évesen azonban sajnos el kellett altatni. Ezt követően egy napon Barry otthonuk folyosóján, ahol a kutya sok időt töltött, nedveskutyaszőr-szagot kezdett érezni, ezért kíváncsiságból kamerát ragadott, és filmezni kezdett, hátha a felvétel megmutatja a kutya szellemét.

Ekkor talán még maga sem vette komolyan a dolgot, de amikor visszanézte, meglepődött: a felvételen ugyanis, melyet alább te is megnézhetsz, egy ködös kutyaalak látható. A videó azóta a közösségi médiában is szárnyra kapott, már 140 ezernél is többen megosztották.

A család otthonában egyébként korábban is történtek már paranormális események, ezért állítják, a kutya szelleme a gonosz erőket jött vissza elűzni. Kattints a videóra, és nézd meg!

Forrás: Youtube.com/Barry Kennedy

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük