Így teheted tönkre a Valentin-napot
3 dolog, amitől a pasi falra mászik
A Valentin-nap a romantikáról szól, de vigyázz, hogy ne ess át a ló másik oldalára!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szeretitek egymást, szinte mindegy, milyen programot terveztek, vagy mit ajándékoztok Valentin-napra, a lényeg, hogy együtt legyetek.

Ám vannak olyan dolgok, melyek könnyen kínos helyzetbe hozhatnak a szerelmesek napján.

Ciki ajándékok

Mindenki másnak örül, de azért nagyjából bekategorizálhatók az olyan meglepetések, melyek legfeljebb kényszeredett mosolyt csalnak majd a barátod arcára.

Ilyenek például a túl giccses vagy túlontúl romantikus ajándékok, mint a fodros-bodros, rózsaszín ruhácskába bújtatott, szívecskés plüssállatok. Lehet, hogy te örülnél, ha ilyet kapnál a pasidtól, de fordított helyzetben ez nem biztos, hogy így van. 

A szívmintás ruhadaraboktól is óvakodj, mert a srác valószínűleg soha nem hordana ilyesmit nyilvánosan. Kerüld a zenélő, túl hivalkodó ajándékokat is, és ne vegyél olyat, amivel kínos helyzetbe hozhatod a pasidat a barátai előtt.

Tartsd szem előtt az egyéniségét is, ne vegyél például szerelmes versekkel teli kötetet, ha nem szereti a költészetet. Inkább rendezz kettőtöknek egy romantikus vacsorát kettesben, vagy szervezzetek valami olyan programot, amit mindketten élveztek - legyen ez akár egy közös esti filmnézés vagy meghitt séta.

Kínos programok

Azért a programszervezésnél is tartsd nyitva a szemed, mert, ha mellényúlsz, maradandó kellemetlen élményekben lesz részetek. Ha már régóta együtt vagytok, könnyebb dolgod van, de, ha még friss a kapcsolat, alaposan gondold át, hogy mit csináltok aznap. Akár még nyomozhatsz is egy kicsit, kiderítheted, szeret-e koncertre, moziba, színházba járni a fiú, vagy inkább otthonülő típus. Ha nem szeret kimozdulni, kínos lehet számára egy túl aktív Valentin-napi program.

A legnagyobb bakit akkor követed el, ha a barátnőddel közösen úgy döntötök, négyesben ünneplitek a Bálint-napot a pasikkal, de a fiúk erről csak a helyszínen értesülnek. A barátod megkérdezése nélkül ne szervezz dupla randit a szerelmesek napjának estéjére, mert lehet, hogy ő mást tervez, és jobban értékelné, ha ezen a napon inkább kettesben lennétek.

Túlzások

Ha fülig szerelmes vagy, beleeshetsz abba a hibába, hogy túlságosan nagy feneket kerítesz a Valentin-napnak. Érthető, hogy minden létező módon szeretnéd kifejezni az érzelmeidet a szeretett illetőnek, de vigyázz, mert a túl sok szívecske és a kreatív, romantikus ötletek sokasága inkább ijesztően hat a fiúra. Tartsd szem előtt, hogy a kevesebb több, és egyetlen jól megválasztott ajándékkal, gesztussal vagy programmal sokkal nagyobb sikert aratsz, mint azzal, ha rázúdítod a pasidra a hatalmas Bálint-napi romantikaáradatot.

Ezt is szeretjük