Nem ő írta a saját könyvét? Őszintén vallott a magyar énekes

ByeAlex újabb részleteket árult el hamarosan megjelenő könyvéről. Tudd meg őket te is!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogyan arról már korábban is hírt adtunk, ByeAlex most egészen más vizekre evez, mint eddigi pályája: írt egy könyvet, ami hamarosan napvilágot lát.

Az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt előadó most újabb információkkal szolgált a regényről a Facebook-oldalán, tájékoztatta a rajongókat, hogy csúszik a megjelenés, és tovább nyomatékosította, hogy a könyvet nem ByeAlex írta, el kell vonatkoztatni az énekesi énjétől.

Nem ByeAlex írta

"Drága emberek! Valóban tényleg megjelenik a regényem! Tudom, hogy tavaszra hirdettük meg, de egyszerűen még nem engedhettem el. Az Ulpius-ház Könyvkiadó hamarosan bővebb tájékoztatást ad majd mindenről.

Pár szót azért mondanék, és akit érdekel a téma, elolvassa, és aki szeret és ismer, azérteni is fogja.

Az Özséb nem ByeAlex műve. Ezt úgy értem, NINCS KÖZE semmihez, amit a ByeAlex produkció keretein belül megismerhettetek rólam. A ByeAlex a romantikus-szofisztikált zeneiségemről szól. Azért hoztam létre, mert a rockcsapataimban - most például a My Gift to You - ezt a lényemet nem tudtam igazán kiélni.

Mi történt ByeAlex karjával? Nézd meg képeken!

Nézegess képeket!

Elolvasom

A regényt viszont, Márta Alex írta. A regény nyelvezete más világ. Sokszor pongyola, sokszor szofisztikált, de sosem romantikus. Trágár és perverz, ugyanakkor ironikus is.

Úgy érzem, ezt nyomatékosítanom kell, hogy ez egy másik út, egy más pálya az életemben, egy fontos mérföldkő; ugyanis az írás, nekem a zenénél is fontosabb mozgató. A további fejleményekről tájékoztatni foglak benneteket. Nagyölelés emberek. Alex" - írta az énekes a posztban.

Képek: facebook.com/byealexmusic

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük