Nem ő írta a saját könyvét? Őszintén vallott a magyar énekes

ByeAlex újabb részleteket árult el hamarosan megjelenő könyvéről. Tudd meg őket te is!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mint ahogyan arról már korábban is hírt adtunk, ByeAlex most egészen más vizekre evez, mint eddigi pályája: írt egy könyvet, ami hamarosan napvilágot lát.

Az Eurovíziós Dalfesztivált is megjárt előadó most újabb információkkal szolgált a regényről a Facebook-oldalán, tájékoztatta a rajongókat, hogy csúszik a megjelenés, és tovább nyomatékosította, hogy a könyvet nem ByeAlex írta, el kell vonatkoztatni az énekesi énjétől.

Nem ByeAlex írta

"Drága emberek! Valóban tényleg megjelenik a regényem! Tudom, hogy tavaszra hirdettük meg, de egyszerűen még nem engedhettem el. Az Ulpius-ház Könyvkiadó hamarosan bővebb tájékoztatást ad majd mindenről.

Pár szót azért mondanék, és akit érdekel a téma, elolvassa, és aki szeret és ismer, azérteni is fogja.

Az Özséb nem ByeAlex műve. Ezt úgy értem, NINCS KÖZE semmihez, amit a ByeAlex produkció keretein belül megismerhettetek rólam. A ByeAlex a romantikus-szofisztikált zeneiségemről szól. Azért hoztam létre, mert a rockcsapataimban - most például a My Gift to You - ezt a lényemet nem tudtam igazán kiélni.

Mi történt ByeAlex karjával? Nézd meg képeken!

Nézegess képeket!

Elolvasom

A regényt viszont, Márta Alex írta. A regény nyelvezete más világ. Sokszor pongyola, sokszor szofisztikált, de sosem romantikus. Trágár és perverz, ugyanakkor ironikus is.

Úgy érzem, ezt nyomatékosítanom kell, hogy ez egy másik út, egy más pálya az életemben, egy fontos mérföldkő; ugyanis az írás, nekem a zenénél is fontosabb mozgató. A további fejleményekről tájékoztatni foglak benneteket. Nagyölelés emberek. Alex" - írta az énekes a posztban.

Képek: facebook.com/byealexmusic

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük