Különös trend terjed a kutyák körében: imádja az internet az ebek nyári frizuráját

Nem tudni, hogy a kutyakozmetikusok vagy a gazdik ötlete volt a dolog.

Bundesliga-haj kutyák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha azt hallod, susogós melegítő, You’re My Heart, You’re My Soul vagy válltöméses póló, rögtön tudod, hogy az 1980-as évekre gondolunk.

Az évtized divatjának volt még egy erősen vitatható darabja, a Bundesliga-haj, melyet angol nyelvterületen mulletnek neveznek, és melyet természetesen képtelenség felejteni.

Így mutat az ebeken a Bundesliga-haj

Az elöl és oldalt rövid, hátul hosszú hajviseletnek az elmúlt években volt egy rövidke visszatérése. Miley Cyrus és Rihanna is próbálkozott vele, ám viszonylag rövid idő alatt felhagytak a viselésével. Hogy egyes emberek valamiért mégis odavannak a Bundesliga-haj iránt, azt mi sem mutatja jobban, mint hogy ha már maguknak nem vágatnak ilyet, a kutyájukon szeretnék viszontlátni. És természetesen #dogmullet hashtaggel meg is osztják ezt a közösségi oldalakon. Szó se róla, az ebeknek az alul megritkított frizura a nyári melegben még kényelmes is lehet.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük