Kínos! Dühös exbarátnő keseríti meg az énekes életét: nyilvánosan hisztizik
Louis Tomlinson exe nem örül az énekes új választásának.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány hete felröppent a hír, hogy Louis Tomlinson és Briana Jungwirth harcolnak egymással közös gyermekük kizárólagos felügyeleti jogának megszerzéséért. Egyelőre a hat hónapos kisfiú mindkettőjükkel ugyanannyi időt tölt, de úgy tűnik, a 24 éves Brianának ez nem tetszik, és exbarátja új szerelmére is szörnyen féltékeny.

Az interneten dühöng

A One Direction énekese tavaly december óta a 21 éves színésznővel, Danielle Campbell-lel jár, akit igyekszik bevonni kisfia életébe is. Gyakran csinálnak közös programokat hármasban, és persze a lesifotósok mindenhová követik őket, így ezek a családi délutánok még akkor sem maradhatnának titokban Briana előtt, ha Louis nem avatná be őt.

A napokban ismét tele volt az internet Danielle, Louis és a kis Freddie legutóbbi közös kiruccanásával, amelyre Briana egy dühös posztban reagált a Twitteren. "Megjátszhatod, ahogy akarod, de sohasem leszel a gyerekem anyja!" - írta a felháborodott exbarátnő, akivel a 23 éves énekes mindössze egy hónapig randizott tavaly áprilisban.

Louis és Danielle
Briana és Freddie

A Daily Mail forrása korábban azt nyilatkozta, hogy a dráma akkor kezdődött, amikor kiderült, hogy Louis és Danielle együtt vannak. Briana nem fogadta el, hogy az énekes az apaságot vállalja, de párkapcsolatot nem akar. Állta a lány kiadásait a terhesség alatt, illetve egy házat is vett neki és közös gyermeküknek, ennél többet nem tudott nyújtani. A forrás szerint a lány halálosan féltékeny az új barátnőre, és nem ez az első eset, hogy ok nélkül nekitámadt.

Ezt is szeretjük