Hogy lehet ilyet mondani egy pici babára? Nem csoda, hogy így kiakadt az anyukája!

Louis Tomlinson volt barátnője mindenkit letiltott az Instagramon.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A One Direction-rajongók híresek arról, hogy ha egy nőnek köze van valamelyik énekeshez, azt féltékenységből kíméletlenül szétcincálják az interneten.

Ezt nem úszta meg sem Taylor Swift, sem Palvin Barbara, és most Louis Tomlinson egy hónapos kisfiának anyukájába is belekötöttek az interneten.

Mindenkit letiltott

Briana Jungwirth néhány nappal ezelőtt a fenti fotót töltötte fel az Instagramra saját magáról, és Louis Tomlinsonnal közös kisfiáról, Freddie Reign-ről. A 24 éves stylist úgy gondolta, hogy követőit érdekli, hogyan fejlődik a csöppség, akiről eddig ezen kívül összesen két képet osztott meg.

A kommentelők azonban olyan módon reagáltak, amire nem számított: elkezdték gonosz jelzőkkel illetni őt és a babát, sőt, többen azzal gyanúsították Louis Tomlinson volt barátnőjét, hogy a képet csak lopta egy másik édesanyától. Volt, aki odáig ment, hogy Briana egy idegen babát photoshopolt a saját szelfijére, csak hogy elhitesse, gyereket szült az énekesnek.

Miután a fotó alá folyamatosan érkeztek az ilyen hozzászólások, az újdonsült anyuka privátra állította az Instagram-fiókját, vagyis mostantól csak azok láthatják a fotóit, akiknek engedélyezi, hogy kövessék. Előtte még kifakadt egy posztban, amit meg is tudunk érteni. Ezt írta a rosszindulatú kommentelőknek:

"Ilyen gusztustalan hazugságot kreálni, és ezzel ennyi bajt okozni elfogadhatatlan. Sohasem loptam semmilyen fotót. Undorító, ahogyan bánnak velem most és terhességem alatt. Belefáradtam a terrorba és a zaklatásba.

Van egy újszülött fiam: ez egy érzékeny időszak az életemben, amelynek minden percét élveznem kellene. Gondoljatok bele, ti hogy éreznétek magatokat? Nem engedem, hogy elvegyétek a boldogságomat, és más ártatlan anyákat is belerángassatok."

Képek: instagram.com/brianaashleyjungwirth

Az első képek Louis Tomlinson fiáról

Louis Tomlinson azonnal munkához látott, hiszen két nappal Freddie születése után lefotózták, amint testőre kíséretében sétál egy bébihordozóval a kezében.

Ezt is szeretjük