Anyaszült meztelenül videózták az énekesnőt
Sztárok és botrányaik
A sztárok idén is bőven adtak okot a meghökkenésre. Íme, a legemlékezetesebbek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak hírességek, akik a teljesítményükkel próbálják felhívni magukra a figyelmet, és vannak botrányhősnők, akiket cseppet sem érdekel a karrierjük, csupán a reflektorfényben szeretnének fürdeni.

Miley vitte a prímet
Rihanna sem tudott példát mutatni
Taylor Swift dühében tett felelőtlen kijelentést

Hiába a tehetség, a következő drámakirálynők idén elsősorban botrányos viselkedésükkel kerültek a világsajtó érdeklődésének középpontjába!

Miley Cyrus

2013-ban egyértelműen Miley Cyrus érdemelte ki az év botrányhősnője címet. Az egykor sikeres lány, akit Hannah Montanaként milliók imádtak, teljesen lezüllött, amiben állítólag szülei válása és MDMA nevű drog is szerepet játszott. Különösen az év utolsó néhány hónapja volt zűrös, kezdve az augusztusi MTV Video Music Awardsszal.

A díjkiosztó ünnepségre Miley egy hasvillantós fekete szettben érkezett, két csigába tekert szarvacskával a fején, de a megjelenése a színpadi fellépéséhez képest még szűziesen visszafogott volt. A 20 éves híresség a színpadra lépve olyan erotikus táncot lejtett Robin Thicke-kel, amin még hollywoodi berkekben is megütköztek.

De ez csak a jéghegy csúcsa volt. A provokatív műsor után néhány nappal napvilágot látott új videoklipje, melyben az énekesnő anyaszült meztelenenül hintázik egy bontógolyón. A klip nagy botrányt kavart, de Miley nem állt le: állítólagos terhességéről is felröppentek pletykák, holott párja, Liam Hemsworth felbontotta az eljegyzésüket.

Ezeknek tükrében nem csoda, hogy sok támadás érte az énekesnőt, aki megpróbált láthatatlanná válni a nagyközönség előtt, persze sikertelenül. Botrányos viselkedését egy darabig senki nem fogja elfelejteni.

Rihanna

A dobogó második fokát joggal érdemelte ki Rihanna, aki Miley-hoz hasonlóan nem a hangjának vagy a zenei teljesítményének köszönhetően került az újságok címlapjára. Már azt is sokan nehezen nyelték le, hogy újra összejött Chris Brownnal, de kicsapongó életmódjával még a rajongóinál is kiverte a biztosítékot.

Riri nem titkolja, hogy szívesen fogyaszt marihuánát, ahogyan azt is tudjuk jól, hogy az alkoholt sem veti meg, ez azonban nem indokolja, hogy rendre késve érkezett idei koncertjeire. Volt olyan alkalom, hogy a rajongói öt órán keresztül várták, hogy végre lássák és hallják kedvencüket, de Rihannát mintha ez sem érdekelte volna, újra és újra elkésett fellépéseiről, másnaposságra hivatkozva.

Ezzel szemben az, hogy Miley méltó riválisa legyen, lényegesen jobban izgatta. Kettejük botrányai között szemmel látható párhuzam vonható, kezdve a ruhátlan videokliptől egészen az erotikus táncig. Úgy tűnik, az énekesnő nem szereti, ha kiesik a reflektorfény bűvköréből, ezért próbál minél botrányosabban viselkedni.

Depresszió tizenévesen

Valószínű, hogy a tudatmódosító szerek hatására viselkednek úgy a hírességek, ahogyan. Mindennek hátterében a hirtelen jött siker miatt kialakult depresszió is állhat.

Taylor Swift

A mindig visszafogott és kislányos bájjal rendelkező Taylor Swift szerelmi élete régóta terítéken van, hiszen az énekesnő nem bír lehorgonyozni hosszabb időre egy pasi mellett sem. Nem volt ez másképp Harry Stylesszal, a One Directon énekesével sem. 2013 januárjában, egy hónap randizgatás után a sztárpár szakított, mert Harry nem bírta régi szerelme, Cara Delevigne nélkül. Ennek fényében érthető, hogy az elválás nem volt szép, de amit Taylor ezután tett, az mindenkit megbotránkoztatott.

Megírta I Knew You Were Trouble című sikerdalát, ami a VMA-an elnyerte a legjobb női videó díját. Taylor az elismerés átvételénél cinikusan megköszönte a dalt egy bizonyos személynek, aki a szöveg megírására inspirálta őt. Már ez is meghökkenést váltott ki a jelenlévőkből, amit csak tetézett az egészet Taylor újabb megnyilvánulása a 1D színpadra szólításánál. A fiúk nem vették zokon a sértő szavakat, sem Taylor cinikus megjegyzését, amit a társukra tett, sőt, Niall viccesen azt nyilatkozta, nem érti, miért ír a lány dalokat róla.

Ezt is szeretjük