Ilyet még nem láttál: eltüntette a föld színéről a szomszédjának a fél garázsát ez a férfi

Hihetetlen dolgot művelt ez a férfi a szomszédjának a garázsával, különös oka volt erre.

GettyImages-1097314506

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gabriel Brawn és a szomszédja már évtizedek óta rossz viszonyban vannak. A feszültség még 2012-ben kezdődött közöttük, amikor a férfi családjával együtt visszaköltözött a Maine állambeli Dover-Foxcroft városába, gyermekkori otthonába. 

Odáig fajult a feszültség, hogy végül az egyébként jámbor természetű férfi úgy döntött, pontot tesz az ügy végére, és erősen átalakította telekszomszédja garázsát - konkrétan a felét eltüntette a föld színéről. 

Bosszú a szomszéd garázsán

A történethez hozzátartozik, hogy Gabriel Brawn építőmunkásként dolgozik, és a Bangor Daily News szerint a férfi két földmérővel megállapította, hogy szomszédja garázsának egy jelentős része bizony az ő területére lóg át.

@neighborhooddisputes #NeighborhoodDispute #HOA #PropertyLine #PropertyLines #NeighborhoodWars #Petty #Fence #Neighbor #Neighborhood #PropertyLineDispute #BadNeighbor #NeighborFeud #Feud #fyp ♬ original sound - Neighborhood Disputes

Még évtizedekkel ezelőtt a Grove Street-i ingatlanhoz tartozott a terület, ahol a vétkes garázsa is állt, ám a két ház lakói hosszú éveken át békében éltek egymás mellett egészen addig, míg az újonnan megépült ingatlan egykori tulajdonosa, Steve Ritter 2016-ban elhunyt. Ezután a Brawn család megpróbálta megvenni a telket Ritter feleségétől, aki a férje halála utána átvette az ingatlan kezelését. 

Nem fogadta jól a megkeresést a nő, igazi káosz kezdődött, és a telekhatárok pontos kijelölése egyre égetőbbé vált. Miután azonban megállapították, hogy az ingatlanvonal a garázs közepén fut át, a Ritter család elköltözött. 

Azonban a legfiatalabb fiuk visszatért az apja hamvaiért, amit a garázsban hagytak. Miután odament, a szemetet elkezdte mindenfelé szétdobálni, üvegeket tört össze, és az udvarra dobta a hulladékokat. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ekkor határozta el Gabriel, hogy egy gépi fűrésszel fogja megoldani a helyzetet. Fogta magát, és odahajtott a kérdéses építményhez, majd centire pontosan kettéfűrészelte ott, ahol a telekhatár áll. Ezután felhúztak egy kerítést, és köszönik szépen, azóta is békében élnek immáron a saját birtokuk egészén. 

Ez is érdekes: észrevette, hogy kamerákkal figyeli a szomszédja, azonnal cselekedett

Egy nő különös háborúba keveredett a szomszédjával, aki kamerákkal figyelte őt.

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük