Bőséget bevonzó tárgyak - Ezekkel vedd körbe magad!

Szeretnéd, ha pénz állna a házhoz? Ezek a tárgyak segíthetnek neked ebben.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hónap vége felé egyre bátortalanabbul nyúlsz a pénztárcádért? Nehezen jössz ki a fizetésedből? A lelkiismeretes munka mellett másként is pénzhez juthatsz, ha követed az ezoterikusok tanácsait.

A pénz, az anyagi jólét ugyanis szerintük nem csupán attól függ, hogy mennyit keres az ember, és mennyit költ. Lehetnek olyan váratlan és szerencsés fordulatként értelmezett helyzetek is, amikor plusz pénz áll a házhoz.

A véletlen ugyanakkor sokszor nem pusztán véletlen, csak az ember nem köti össze a pénzhez jutást és az aktuális körülményeket. A bőség pedig érkezhet annak köszönhetően, hogy egy színt, egy tárgyat, egy anyagot az ember az életterében elhelyez, mert tetszik neki, csak nem ismeri annak pénzvonzó hatását.

Az alábbi képgalériában olyan tárgyakról tudhatsz meg többet, melyek a bőség bevonzásában segíthetnek téged. Nézd meg a képeket, és, ha anyagi jólétre vágysz, vess be közülük legalább próbaképpen egyet!

A pénzhozók segíthetnek neked akkor is, ha fizetésemelést, jobban fizető állást vagy egyáltalán pénzkereseti lehetőséget keresel, és szeretnéd segítségül hívni az ezotériát is, hogy elérhesd az álmod.

Bőséget bevonzó tárgyak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük