Hazudtak az esküvőről! Kitálalt a kómában fekvő sztár apja

Whitney Houston lánya apja állítása szerint nem is ment hozzá a mostohatestvéréhez.

Majdnem napra pontosan három évvel az után, hogy Whitney Houstont egy kádba fulladt, lányát, Bobbi Kristina Brownt ugyanígy találták meg az utolsó pillanatban - egy hajszálon múlott és múlik az élete.

A lány jelenleg kórházban van, az eset komoly indulatokat szított a családban, a rokonok egymásnak ugrottak, Bobbi Kristina apja pedig lerántotta a leplet egy állítólagos hazugságról.

Nem ment férjhez?

Bobbi Kristina Brown hozzátartozóit felzaklatták a történtek, és elszabadultak az indulatok.

A Houston és a Brown család a TMZ szerint azon vitázik, ki mikor látogathatja Bobbi Kristinát, a Hollywoodlife pedig azt állítja, a lány férje, Nick Gordon és apja, Bobby Brown a kórházi ágy mellett verekedtek össze.

Whitney Houston exférje állítólag Nicket hibáztatja a történtekért: eddig is nehezményezte, hogy lánya a saját mostohabátyjába szerelmes, és többször hangoztatta, hogy az egy évvel ezelőtti esküvő hazugság volt.

Most azonban nemcsak ő állítja ezt, de ügyvédje, Christopher Brown is megerősítette, hogy a fiatalok nem házasok.

Volt barátjával drogozott

Az első hírek szerint férje és egy barátja eszméletlenül, arccal lefelé talált rá Bobbi Kristinára a fürdőkádban. A kiérkező mentők még a helyszínen újraélesztették a lányt, majd kórházba szállították, és mesterséges kómába helyezték, mert agyi ödémát kapott. Később átszállították egy másik intézménybe, és még mindig intenzív osztályon ápolják.

Bár a 21 éves lány már mozgatta, és ki is nyitotta a szemét egy időre, az orvosok elmondása alapján még mindig a túlélésért küzd, amire kicsi az esélye - és ha meg is történik, nem zárható ki, hogy maradandó agykárosodással kell élnie, hiszen öt percig nem jutott oxigénhez az agya. A TMZ forrása szerint tegnap állítólag azt mondták a családnak az orvosok, hogy ideje elengedni a lányt, és le kell kapcsolni a gépekről.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bobbi Kristina lakosztályát többször is átkutatta a rendőrség, másodszor pedig gyógyszereket is találtak, valószínűleg ezek hatására vesztette el az eszméletét. A lány volt barátja, a drogügyleteiről híres, priuszos Max Lomas azt állítja, ő adta Bobbinak a tablettákat, és később ő hívta a 911-et is, Nicknek semmi köze az ügyhöz.

Nem zárható ki, hogy Bobbi Kristina önkezével akart véget vetni az életének, ugyanis depresszióval küzdött. Ha saját magadon, vagy valakin a környezetedben a depresszió jeleit észleled, azonnal forduljatok szakemberhez!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük