"Az életéért küzd, nem tudni, mi lesz" Megrázó nyilatkozatot tett a sztár családja
Drogot találtak Bobbi Kristina Brown szervezetében.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Whitney Houston lánya az életéért küzd - fogalmazott közleményben a Houston család, akik azt is elismerték, a rendőrség drogot talált Bobbi Kristina Brown szervezetében és otthonában is.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a 21 éves lány önkezével akart véget vetni életének, vagy baleset történt, a család egyes tagjai azt nyilatkozták, hogy Bobbi Kristina máig nem tudta feldolgozni anyja elvesztését, ezért ők nem zárják ki az öngyilkosságot.

Nem tudta feldolgozni anyja halálát

Megszólalt Kevin Costner is, akinek igen jó barátja volt a tragikusan elhunyt énekesnő. A színész tegnap elmondta, el sem tudja képzelni, miért tette ezt magával Bobbi Kristina és hogy vajon a család miket élhet át.

A 21 esztendős Bobbi Kristina Brown - Whitney Houston és Bobby Brown R&B énekes lánya - szombaton került kórházba, miután atlantai otthonának kádjában, arccal lefelé borulva, eszméletlenül találtak rá.

Az eset kísértetiesen hasonlít anyja, Whitney Houston tragédiájára. A világsztárt éppen három éve ugyancsak a Grammy-díjak átadása előtt találtak holtan szállodai lakosztályának kádjában.

A Houston család megköszönte a Bobbi Kristinának küldött jókívánságokat, de magánélete tiszteletben tartását kérte mindenkitől, és nem adott több felvilágosítást az üggyel kapcsolatban.

- Bobbi Kristina az életéért küzd, családja mellette van. De nem lehet tudni, mi lesz - írták a hozzátartozói.

A Twitteren kesergett

Bobbi Kristina Brown szülei nyomába lépve szintén színészi, énekesi és táncosi karrierről álmodott. Ám mindeddig a bulvárlapokban csupán kábítószeres ügyeit és a családi perpatvarait tárgyalták, akárcsak korábban anyja és apja botrányait.

A hatóságok röviden arról tájékoztattak, hogy a rendőröket szombaton "fulladásos" esethez riadóztatták Bobbi Kristina Atlanta elővárosában lévő otthonához. Férje, Nick Gordon a helyszínen tartózkodott, és megpróbálta újraéleszteni, amíg egy barátjuk segítséget hívott.

Mivel sem a rendőrség, sem a család nem szolgált magyarázattal a tragédiára, sokan kutatták fel a közösségi portálokat Bobbi Kristina internetes bejegyzései után. Utolsó Twitter-üzenetében múlt csütörtökön csalódottsága nyilvánult meg, amiért még nem sikerül befutnia.

Bobbi Kristina 18 éves volt anyja halálakor. A tragédia annyira megviselte, hogy kórházi kezelésre szorult. Később arról beszélt Oprah Winfrey műsorában, hogy Whitney nemcsak az anyja volt, hanem a legjobb barátja is. A Twitteren úgy írt magáról, mint "WH királynő lánya", "előadóművész, színésznő" és "az utolsó egy haldokló fajból".

Whitney Houston 22 évesen már feljutott a slágerlista csúcsára első számával, amit egy sor hasonló siker követett, és csak az Egyesült Államokban 50 millió eladott lemez. Hat Grammy- és számos egyéb díj kísérte pályafutását.

Bobbi Kristina örökölte anyja minden vagyonát, a hangját azonban nem. És egy rövidéletű családi reality-show műsoron kívül csupán online szelfik és paparazzik képei jelentek meg róla.

Ezt is szeretjük