Felrobbantotta az internetet az éneklő madár: Beyoncé slágerét dalolja
Nem mindennapi produkciót adott elő a papagáj.

papagáj nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy tarka papagáj nemrégiben feledhetetlen performanszot szolgáltatott, amiben a napjaink egyik legnagyobb énekese, Beyoncé Knowles hangját másolta le.

Chico nevű madár a 2008-as If I Were A Boy című megaslágerből énekelt részletet, amiről videó is készült. A felvétel valósággal felrobbantotta az internetet.

Beyoncét éneklő papagáj

Chico az angliai Friskney városában lévő Lincolnshire Vadasparkban él. Amióta a videó napvilágot látott, tucatjával érkeznek hozzá látogatók, hogy ők is megcsodálják, valamint megörökíthessék a tehetségét.

Sophie, az állatkert egyik gondozója a BoredPandának azt nyilatkozta: Chico egy gyönyörű, sárgahomlokú amazonpapagáj, aki mind az emberekkel, mind a környezetében élő madarakkal jól kijön. Több mint 18 hónapja él az intézményben, ő az egyik legnépszerűbb attrakció.

- Még csak kilencéves, ami azt jelenti, hogy rengeteg ideje van, hogy megmutassa és fejlessze elképesztő hangját. Ki tudja, talán még az X-Faktorban is fellép majd egyszer - jegyezte meg viccesen Sophie.

A cikk az ajánló után folytatódik

Chico sokszor énekel, úgyhogy aki meglátogatja őt a parkban, nem csalódik. Már több felvétel is kering róla a neten, melyek a vadaspark Instagram-oldalán is megtekinthetőek.

Frizurája miatt rajong a madárért az internet: imádjuk a fotóit

A Gloster kanárik különös kinézetük mellett dallamos énekük miatt is közkedveltek a madártartók körében. Ismerd meg Barryt: a képek magukért beszélnek.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük