Felrobbantotta az internetet az éneklő madár: Beyoncé slágerét dalolja

Nem mindennapi produkciót adott elő a papagáj.

papagáj nyitó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy tarka papagáj nemrégiben feledhetetlen performanszot szolgáltatott, amiben a napjaink egyik legnagyobb énekese, Beyoncé Knowles hangját másolta le.

Chico nevű madár a 2008-as If I Were A Boy című megaslágerből énekelt részletet, amiről videó is készült. A felvétel valósággal felrobbantotta az internetet.

Beyoncét éneklő papagáj

Chico az angliai Friskney városában lévő Lincolnshire Vadasparkban él. Amióta a videó napvilágot látott, tucatjával érkeznek hozzá látogatók, hogy ők is megcsodálják, valamint megörökíthessék a tehetségét.

Sophie, az állatkert egyik gondozója a BoredPandának azt nyilatkozta: Chico egy gyönyörű, sárgahomlokú amazonpapagáj, aki mind az emberekkel, mind a környezetében élő madarakkal jól kijön. Több mint 18 hónapja él az intézményben, ő az egyik legnépszerűbb attrakció.

- Még csak kilencéves, ami azt jelenti, hogy rengeteg ideje van, hogy megmutassa és fejlessze elképesztő hangját. Ki tudja, talán még az X-Faktorban is fellép majd egyszer - jegyezte meg viccesen Sophie.

A cikk az ajánló után folytatódik

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Chico sokszor énekel, úgyhogy aki meglátogatja őt a parkban, nem csalódik. Már több felvétel is kering róla a neten, melyek a vadaspark Instagram-oldalán is megtekinthetőek.

Frizurája miatt rajong a madárért az internet: imádjuk a fotóit

A Gloster kanárik különös kinézetük mellett dallamos énekük miatt is közkedveltek a madártartók körében. Ismerd meg Barryt: a képek magukért beszélnek.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük