Belenéztél a pasi telefonjába, és találtál valamit? 3 dolog, amit ez után tehetsz

Megesik, hogy az ember lányának megbillen a keze.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem túl szép dolog belenézni a barátod telefonjába, hiszen bizalmatlanságról árulkodik, és nem is érdemes, mert csak saját magadnak generálod a feszültséget.

Ha azonban mégis elfogott a leküzdhetetlen kíváncsiság, és találtál valami gyanús dolgot a mobiljában, ne ronts ajtóstul a házba! Elmondjuk, mit tehetsz.

Higgadj le!

Mielőtt számon kéred a barátodon, amit találtál, először is ülj le, próbálj lehiggadni, és gondold végig az egészet! Biztos, hogy gyanús, amire bukkantál, vagy csak belelátsz dolgokat? Ne a legrosszabb jusson egyből eszedbe, és ne hagyd, hogy a féltékenység vagy a gyanakvás legyűrje benned a reális gondolkodást.

Arról se feledkezz meg, hogy ha rögtön a pasi fejéhez vágod, hogy találtál valamit a telefonjában, joggal akadhat ki azon, hogy egyáltalán miért néztél bele, és ekkor pedig nem a legjobb helyzetből indulsz a vita során.

Jelek, hogy a pasi nem vesz komolyan

Ha arra gyanakszol, hogy a pasi nem vesz komolyan téged, járj nyitott szemmel! Amennyiben az alábbi jeleket tapasztalod, valószínűleg igazad van.

7 jel, hogy a srác nem vesz téged komolyan

Nézegess képeket!

Elolvasom

Figyelj!

Mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le a látottakból, inkább adj egy kis időt magadnak és a srácnak, és légy éberebb egy kicsit! Persze ne kutakodj tovább a telefonjában, csak figyelj oda, hogy változott-e valami a viselkedésében, a szokásaiban, abban, ahogy viszonyul hozzád.

Ne légy paranoiás, és próbálj hideg fejjel ítélni, tényleg csak azt könyveld el változásnak, ami valóban az. Ha a barátod félrelép, illetve tervezi, hogy megcsal, annak vannak jelei, korábbi cikkünkből pedig azt is megtudhatod, mik ezek.

Beszéljétek meg!

Ha már végképp nem tudod magadban tartani a dolgot, és úgy látod, hogy van okod a gyanakvásra, nincs más hátra, mint megbeszélni a történteket. Semmiképpen se támadj, amikor sor kerül a beszélgetésre! Ismerd be, hogy megnézted a telefont, de azt is tedd világossá, hogy tisztában vagy azzal, hogy ez nem volt szép, ám valami elindította benned a késztetést, valami bizalmatlanságra adott okot.

Ez a beszélgetés valószínűleg nem lesz kellemes, de mindkettőtök érdekében sort kell rá keríteni, és a lehető legokosabban megoldani. Hiszen a kommunikáció hiánya megmérgezheti a kapcsolatot, és arról árulkodhat, hogy nem illetek össze.

Kutyabarátok készüljetek!

Jön a Dogz, az év legnagyobb kutyás fesztiválja! Falkasétákkal, állatorvosi tanácsadással, kutyás bemutatókkal, kutya&gazdi fotózással és sok más ingyenes programmal várunk szeptember 7-én a Városligeti Nagyréten.

Váltsatok jegyet a DOGZ fesztivál színpad izgalmas előadásaira is!

Promóció

Ezt is szeretjük