Lélegzetelállító képeken a bálnák ismeretlen oldala: velük együtt merült alá a fotós

A művész az idők során mesterévé vált a víz alatti fotózásnak: olyan pillanatképeket rögzített az állatokról, amiket előtte kevés embernek sikerült.

Bálna fotók
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ausztrál fotográfus, Jasmine Carey él-hal a tenger világáért. Gyakran dugja víz alá a fejét, hogy minél többször láthassa az emlősök legnagyobb képviselőit, a csodálatos bálnákat. 

Ráadásul velük együtt merül alá a sötét mélységbe, így olyan különleges fényképeket tud készíteni, amiken úszás közben, a családjukkal együtt láthatóak a hatalmas állatok.

A kalandor nővel és társával, Darren Jew-al a vállalkozó kedvűeknek lehetősége nyílik bálnalesre menni: az állatokra és az emberekre nézve egyaránt biztonságos vízi túrákat szerveznek Tongától Norvégiáig. Szeretnék, hogyha minél többen megismerkednének közelebbről ezeket a fantasztikus állatokat. Reményeik szerint ezzel olyan különleges, személyes élményeket nyújtanak az embereknek, amik megváltoztatják a gondolkodásukat a tengeri élőlényekkel kapcsolatban, és ha az emberek tudnak változni, a bolygó is változni fog. Azok, akik nem tudnak közvetlenül találkozni a hatalmas emlősökkel, a csodálatos fotók segítségével betekintést nyerhetnek az állatok életébe.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük