Itt a legjobb stresszoldó!
Bulizz hajnalig a Balkan Party délvidéki ritmusaira
Ne hagyd, hogy elhatalmasodjon rajtad az utolsó negyedév hajrája. Tombolj egy nagyot a belvárosban! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mielőtt még megindulnak a végeláthatatlan decemberi-januári ünnepi partik, vezesd le a feszültséget egy balkáni ereszd el a hajammal és légy kisimult a céges ünnepségeken.

A Balkan Party szervezői gondoskodnak róla, hogy ezt a lehető legjobb helyszínen és legpörgősebb zenékkel tudd megtenni. Az egykori diákcsínyek színhelyére várnak ugyanis vissza november 9-én, vagyis a belvárosi Iskolába.

Messziről történelem, közelről élet

A jó pap is holtig tanul jeligével ismét könyvbemutatóval indul az est, nem is akármilyennel, Várady Imre (1867–1959) nagybecskereki ügyvéd, hajdan volt magyar országgyűlési képviselő és jugoszláv szenátor mindkét naplófeljegyzés-kötetét tárja eléd az író unokája Dr. Várady Tibor, jogászprofesszor. Beszélgetőpartnere Mihájlovits Klára újságíró lesz, akivel együtt szemezgethetsz te is Várady Imre életének izgalmas és fordulatos állomásai közül.

A napló írója ugyanis nagy idők, nagy változások tanúja volt a déli tájakon, impériumváltásokat élt át, lejegyezve élményeit saját magának, miközben kiállt minden barátjáért, szomszédjáért - nemzetiségtől függetlenül.

A mulatságra összesereglő diákok e remek lecke után végre lazíthatnak majd: Szabadkáról érkezik a Školarci zenekar, amely az alkalomhoz illő repertoárral perdíti táncra a nebulókat az ex-yu nagy slágerekre. A remek zenészek órákon keresztül képesek hatalmas hévvel muzsikálni, így ezúttal akár a hajnali órákig is asszisztálnak majd a DJ csapatnak. DJ Macsity és DJ Vučko áll majd ezúttal is a dj pult mögött, mint két vásott, csínytevő diák, és gondoskodik a pirkadatig tartó pörgésről.

A sok szorgosan mulató diáknak persze pótolni kell majd az elfogyasztott kalóriákat, ezért az Iskola udvarán - tudod ott, ahol mindig keveredik a faszén és dohány füstje - a derék Sonkamester forgatja majd nyárson a bárányt a müzliszelet helyett. Persze ha neked a burek és a pljeskavica a kedvesebb, akkor sem fogsz étlen maradni, ugyanis a Burekkirály is füstöl majd jónéhány ínyecséget.

Balkan Party
Helyszín: Iskola - 1061 Budapest, Hegedű utca 3.
Időpont: november 9. szombat
Kapunyitás: 19.30h
Zene: 22.30h Školarci (Szerbia) koncert, Yu party (balkáni mulatós zene), DJ Macsity, DJ Vučko
Belépő: 2000 Ft(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2597146&banner=2597149&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük