A szempillafestés új irányzata
Egy különleges formájú kefe egy aprócska tokban, mellyel égig érő, természetes hatású szempillákat varázsolhatsz magadnak. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sminktermék, amely szinte minden nő neszesszerében ott lapul kétség kívül a szempillaspirál, hiszen csak keveseknek adatik meg, hogy annyira dús és sötét pillájuk legyen, hogy nemet mondhassanak rá.

Hála a különböző innovatív megoldásoknak, ez az egyszerű kis eszköz óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben, így ma már a szempillaspirálok elképesztő csodákat művelhetnek még a legvékonyabb, legritkább, legvilágosabb szempillákkal is.

A hatalmas választék ellenére még nem sikerült megtalálnod a tökéletes szempillaspirált? Elvesztél a termékek rengetegében vagy csak unod a hagyományos megoldásokat? Akkor ez a cikk most neked szól.

Az AVON minden értelemben teljesen új irányból közelítette meg a szempillafestést. Az Mega Effects forradalmian új megoldást nyújt a festék felvitelére. A dúsító szempillaspirál hatévi munka és 5000 órányi kutatómunka után született meg, több mint 2000 nő bevonásával.

A Mega Effects szempillaspirál a hagyományos kefét egy olyan többdimenziós fejjel váltotta fel, amely az alsó és felső pillákat egy teljesen új módon emeli meg a tövektől a végekig. Az úgynevezett Wonderbrush tökéletesen illeszkedik a szem görbületéhez, és 12 különböző szögben használható a teljes körű szempilla-átalakításhoz. A nagyobb méretű sörte-felület könnyedén átfésüli a pillákat, és csomómentes felvitelt, valamint dús, igéző szempillákat eredményez.

Szuper termék, elképesztő hatással - de hogyan is használd?

Először is vedd le a kupakot! Jobbra-balra mozgatva húzd ki az applikátort. Hajlítsd be a kívánt szögbe, majd a szempillák tövétől a végekig vidd fel a festéket. Ha végeztél, helyezd vissza a kefét a tokba, amíg be nem kattan a helyére. Az eredmény: vastag és dús pillák, fantasztikus látvány minden irányból. A szemek nagyobbnak, a pillák sötétebbnek, sűrűbbnek tűnnek. A Mega Effects a drámai tekintet biztos záloga. Nem csomósodik, tűri a nedvességet, nem kenődik el, és nem porzik.

Az AVON új szempillaspirálja tökéletes megoldás, ha a vízparton vagy az esti buliban is igéző tekintettel hódítanál. Köszönhetően a gyufásdoboz méretű toknak, a Mega Effects akár kedvenc farmer sortod zsebében is elfér, ráadásul az új típusú spirált egy kis gyakorlás után már tükör nélkül is használhatod.

Mi nők szeretjük az egyszerű és praktikus megoldásokat, de ki ne akarna még a strandon is a legjobb formájában tündökölni?(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2488234&banner=2488235&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

lead 2
  • smink
  • szempillaspirál

Spirálozz akár egy profi!

Ezt is szeretjük