Spirálozz akár egy profi!
Tippek a sminkmestertől
Ha nem tartozol azon irigyelt szerencsések közé, akik az eget seprik szempilláikkal, az AVON újdonsága most neked is segít. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cikkünkben Gajárszki-Mészáros Délia, az AVON sminkmestere mesél a Mega Effects lenyűgöző tulajdonságairól és a helyes használatáról.

- A hatalmas választék ellenére kevés az újító megoldás és sokak elvesznek a hagyományos eszközök rengetegében. Ha még nem találtad meg a tökéletes szempillaspirált, vagy kipróbálnál valami egészen újat, olvass tovább, hiszen most a spirálozás magasiskolájába vezetlek be!

Az AVON egyedülálló újítása, a Mega Effects, a legvékonyabb, legritkább és a legvilágosabb szempillákból is dús, sötét és csomómentes pillákat varázsol. Számos tulajdonságában eltér az eddig megszokott termékektől – nézzük meg, hogy miben.

Felejtsd el a csomókat és a ritka szempillákat!

A hagyományos spirálok használatakor a kart a levegőben kell tartani, így instabil és meglehetősen körülményes lesz a használatuk, ráadásul gyakran a bőrre is kerül a festékből. Kinek van még ideje a tisztogatásra a reggeli rohanásban? Általánosságban elmondható, hogy a spirálozást ajánlott a szempillák tövétől kezdeni, figyelve arra, hogy a végükre is kerüljön. A Mega Effects használata során nem kell erre is figyelned, hiszen karodat nyugodtan a test mellett tartva is stabilabban végezheted el a szempilla csinosítását. Egyedi kialakításának köszönhetően komfortosan illeszkedik a szempillák ívéhez, és befed minden szálat a tövüktől a végekig.

A Mega Effects univerzális, hiszen használata minden típusú szempillához alkalmas. Amennyiben seprűs és lefelé álló, egyenes szempillával rendelkezel, egyáltalán nem kell meghajlítani, használd felfelé irányuló mozdulatokkal. Normál, enyhén göndörödő szempilla esetén 45 fokos szögben meghajlítva a leghatékonyabb. Ha szerencsés vagy, és természettől fogva göndör és ívelt szempillával rendelkezel, a 90 fokos szögben meghajlított kefével érheted el a legnagyobb hatásfokot. A hagyományos spirálokhoz képest dúsabb és szélesebb sörtefelület tökéletes a ritka szempillákhoz, a Mega Effect kialakításának köszönhetően pedig az esetleges festékcsomókat is könnyedén lehúzhatod a pillákról.

Az égig érő szempillák titka

A használata is eltér az eddigi termékekétől. A sörtéket a szempillák tövéhez helyezd, és egyszerűen csak pillogj rá. Ha ez a mozdulat esetleg nem megy, akkor a szempillákat a már megszokott módon lentről felfelé irányuló mozdulatokkal fésüld át.

Ennél a spirálnál nyugodtan elfelejtheted a jobbra-balra irányuló mozdulatokat, mert a sűrű fej a pillaszálakat oldalról is átfesti. Amennyiben a jobb szemed belső szemzugát szeretnéd kifesteni, ellentétesen, balra fordítsd el a fejed. Így nagyobb hely marad a kefe és a bőr között a festéshez és nem kened össze magad. A bal szem esetén pedig értelemszerűen jobb oldalra fordítsd el a fejed, hogy elérd a panorámaszerű hatást.

Extra tipp: ha kicsit fáradtabb vagy és karikás a szemed, akkor csak a felső szempillasort fesd ki. Más esetben viszont, ha nagyobb szemeket szeretnél, kifestheted az alsókat is, de csak óvatosan a festékkel! Ebben az esetben is a kevesebb több. Az alsó pillasor festéséhez a legideálisabb, ha teljesen, tehát 90 fokban meghajlítod a spirált. Így zárja be a legideálisabb szöget a spirál feje a szempillasorral.

Ugye mondtam, hogy a Mega Effects az adottságaidtól függetlenül megoldást jelent, ha olyan szempillaspirált keresel, amely gyors, kényelmes és lélegzetelállító eredményt garantál? Jó spirálozást!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=2488237&banner=2488235&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

megcsal lead
  • szerelem
  • hűtlenség

Megcsalna a párod?

Ezt is szeretjük